Button om omhoog te scrollen naar bovenkant pagina
fotografie.nl logo

Polaroid Now+ Gen 2 en Polaroid Now Gen 2

Polaroid Now+ Gen 2 en Polaroid Now Gen 2
foto: Polaroid Now+ Gen2 Green

Polaroid is al tientallen jaren het bekendste merk als het gaat om instant-fotografie en is uitgegroeid van merknaam, naar soortnaam. De nieuwe Polaroid Now+ Gen 2 en de Now Gen 2 camera's helpen je om je creatieve grenzen te verleggen.

De nieuwe Polaroid Now+ Gen 2

De nieuwe Polaroid Now+ Gen 2 is uitgerust met een automatische scherpstelling, waarbij de camera automatisch kiest tussen de standaardlens voor veraf of de portretlens voor dichtbij. De bediening is intuïtief en eenvoudig. In de camera vind je ingebouwd o.a. een flitser, zelfontspanner en dubbele belichtingsfunctie. De ingebouwde lithium-ion batterij, oplaadbaar via USB-C, zorgt ervoor dat je lang door kunt gaan met fotograferen.

foto: © Sergey Narevskih

De Polaroid Now+ Gen 2 komt met vijf meegeleverde voorzetfilters om creatieve effecten aan je foto’s toe te voegen. In een meegeleverde buidel vind je een starburst, rood vignet, oranje, blauw en een geel filter.

Belangrijkste kenmerken:

  • Instant camera leverbaar in drie kleuren: Forest Green, Zwart en Wit.
  • Ingebouwde accu oplaadbaar via USB-C.
    Werkt met Polaroid i-Type Film of Polaroid 600-film.
  • Autofocus met twee zones: van 0.55m tot 1.3m, en van 0.6m tot oneindig.
  • Ingebouwde intelligente flitser voor goed belichte foto’s bij slecht licht.
  • Creatieve mogelijkheden: bedien de camera via de Polaroid-app of gebruik de meegeleverde fysieke kleur- en effectfilters.
  • De camerabody is gemaakt van 40% gerecycled plastic

Polaroid App voor je Smartphone

Als je de Polaroid Now+ Gen 2 camera verbindt met de Polaroid Mobile app dan krijg je nog meer controle of de foto en ook nog meer creatieve tools. De app is gratis te downloaden in de Apple App Store en Google Play store. Je telefoon maakt razendsnel met de Polaroid Now+ Gen 2 camera verbinding via bluetooth.

Eenmaal verbonden gaat er een creatieve wereld voor je open met mogelijkheden als Remote control, diafragmavoorkeuze, Sound Trigger en het geweldige Light Painting.

Polaroid Now Gen 2

Met de Polaroid Now Gen 2 haal je een klassieker in huis. De Polaroid Now Gen 2 heeft een automatische scherpstelling, waarbij de camera automatisch kiest tussen de standaard lens voor veraf en de portretlens voor dichtbij. De camera is intuïtief en eenvoudig in het gebruik en daardoor voor iedereen geschikt.

In de camera vind je ingebouwd o.a. een flitser, zelfontspanner en dubbele belichtingsfunctie. De ingebouwde lithium-ion batterij, die kan worden opgeladen via USB-C, zorgt ervoor dat vele films volt kunt schieten, voordat je de camera weer op moet laden.

foto: Polaroid Now Gen2 Red

De Polaroid Gen 2 camera is leverbaar in vier kleuren: Rood, Blauw, Zwart-Wit en Zwart. Zowel de Polaroid I-Type als de Polaroid 600 films zijn in de Now Gen 2 te gebruiken.

Beschikbaarheid en prijzen
De Polaroid Now+ Gen 2 is leverbaar in de kleuren Forest green, Zwart en Wit voor een adviesverkoopprijs van € 149,99. De Polaroid Now Gen 2 is ook direct te koop in de kleuren Rood, Blauw, Zwart/Wit en Zwart voor een adviesverkoopprijs van € 129,99.

Er zal binnenkort ook een Polaroid Now Gen 2 Everything Box versie komen in Zwart/Wit en in Zwart. Deze bevat naast de camera een dubbelpak i-Type film, goed voor 16 foto's. De adviesverkoopprijs voor de Everything Box versie bedraagt € 122,00.

Bestel dit boek
Zeg het voort...
Ontdek meer
Nieuwsbrief
De nieuwste artikelen in je Mailbox?
checkbox
Bedankt! Je aanmelding is verstuurd en we voegen je gegevens toe aan onze lijst. Let op: zorg ervoor dat het door ons gebruikte e-mailadres (info@fotografie.nl) voor de nieuwsbrief straks niet naar je spambox gaat.
Oeps! Er is iets misgegaan bij het versturen, probeer het opnieuw of stuur een bericht naar info@fotografie.nl
Fotografie.nl wordt mede mogelijk gemaakt door: