Button om omhoog te scrollen naar bovenkant pagina
fotografie.nl logo

Pictorial Landscape Photography - Saskia Boelsums

Pictorial Landscape Photography - Saskia Boelsums
foto: © Saskia Boelsums - Landscape #162

Striemende regen boven zee, zonlicht uit een onstuimige wolkenlucht en kwetsbare veenlandschappen: ze zijn volop aanwezig in de landschapsfotografie van Saskia Boelsums. Haar foto's zijn overweldigend en schilderachtig.

Het Nederlandse landschap is in Boelsums tweede boek weer in volle glorie aanwezig. Daarnaast publiceert ze ditmaal ook foto's die ze maakte op reizen naar Duitsland, Zwitserland en New York. Ook daar vertaalt ze haar liefde voor de natuur in verrassende en ontroerend mooie foto's van bijzondere landschappen.

foto: © Saskia Boelsums - Landscape #144

Haar natuurbeleving via fotografie overbrengen, dat is de drijfveer van Saskia. Zij is bij uitstek de landschapsfotograaf die de indrukwekkende, soms woeste en even vaak kwetsbare schoonheid van de natuur in beeld weet te vangen.

Saskia Boelsums

Beeldend kunstenaar Saskia Boelsums (@saskiaboelsums) werd geboren in Nederland en groeide op in Iran en op Curaçao. Ze volgde de kunstacademie en studeerde af in ruimtelijke en grafische vormgeving.

Sinds 2013 focust ze zich volledig op fotografie en boekt ze (inter)nationaal groot succes met meerdere nominaties en prijzen tot gevolg, waaronder Kunstenaar van het Jaar 2020 in Nederland.

foto: © Saskia Boelsums - Landscape #159

Saskia exposeerde haar werk al in o.a. Amsterdam, Londen, Berlijn, Moskou, Hongkong en New York. In 2019 verscheen haar eerste overzichtswerk Saskia Boelsums.

Pictorial Landscape Photography - Saskia Boelsums
Pagina’s: 208
Prijs: € 52,49
Uitgever: TerraLannoo
ISBN: 9789089898661

Bestel dit boek
Zeg het voort...
Nieuwsbrief
De nieuwste artikelen in je Mailbox?
checkbox
Bedankt! Je aanmelding is verstuurd en we voegen je gegevens toe aan onze lijst. Let op: zorg ervoor dat het door ons gebruikte e-mailadres (info@fotografie.nl) voor de nieuwsbrief straks niet naar je spambox gaat.
Oeps! Er is iets misgegaan bij het versturen, probeer het opnieuw of stuur een bericht naar info@fotografie.nl
Fotografie.nl wordt mede mogelijk gemaakt door: