Button om omhoog te scrollen naar bovenkant pagina
fotografie.nl logo

Photoshop CC en Lightroom Classic voor fotografen

Classroom in a Book: Photoshop CC en Lightroom Classic voor fotografen

De snelste, gemakkelijkste en meest uitgebreide manier om de samenwerking tussen Adobe Photoshop CC en Adobe Lightroom Classic onder de knie te krijgen.

Classroom in a Book is een populaire serie van hands-on trainingsboeken voor software. Het biedt wat geen enkel ander boek of trainingsprogramma doet: een officiële training van Adobe, ontwikkeld met behulp van Adobe-productexperts.

Adobe Photoshop CC en Lightroom CC voor fotografen bevat 11 lessen die de basis en meer bespreken, van het indelen van foto's en het aanpassen van kleur en details tot het maken van HDR-panorama's en het omzetten naar een schilderij. De lessen zijn zo ontworpen dat je ze in je eigen tempo kunt volgen. Elke les bevat stapsgewijze uitleg over het voltooien van een specifiek project, maar er is ook voldoende ruimte om zelf dingen uit te proberen.

Classroom in a Book: Photoshop CC en Lightroom Classic voor fotografen - Rafael “RC” Concepcion, isbn 9789463561310

Je kunt het boek van voor tot achter doorwerken, of beginnen met de lessen die het meest aanspreken.

Bij de aanschaf van dit boek behoren ook de nodige extra's. Volg de instructies in de inleiding en het voorwerk om toegang te krijgen tot:

  • downloadbare lesbestanden, waarmee je projecten in dit boek kunt uitvoeren;
  • de webversie van dit boek, zodat het boek ook online te lezen is de tekst volledig doorzoekbaar

Bij dit boek heb je Adobe Photoshop CC en Adobe Lightroom CC voor Windows of macOS nodig.

Rafael "RC" Concepcion is een bekroonde fotograaf, podcast-host, leraar, en auteur van de zes best verkochte boeken over fotografie, Photoshop, Lightroom en HDR. Hij is specialist in digitale postproductie en adjunct-professor aan de S.I. Newhouse School for Visual Communications aan de Syracuse University.

Hij is een Adobe-gecertificeerde instructeur in Photoshop, Illustrator en Lightroom en werkte samen met Adobe om het Adobe Certified Expert-examen voor Photoshop CS6, Lightroom 4 en Lightroom 5 te schrijven. RC heeft meer dan 20 jaar ervaring met het produceren van inhoud in de creatieve, IT- en e-commerce-industrie.

Classroom in a Book: Photoshop CC en Lightroom Classic voor fotografen - Rafael “RC” Concepcion
Pagina’s: 352
Prijs: € 59,99
Uitgever: Van Duuren Media

Bestel dit boek
Zeg het voort...
Nieuwsbrief
De nieuwste artikelen in je Mailbox?
checkbox
Bedankt! Je aanmelding is verstuurd en we voegen je gegevens toe aan onze lijst. Let op: zorg ervoor dat het door ons gebruikte e-mailadres (info@fotografie.nl) voor de nieuwsbrief straks niet naar je spambox gaat.
Oeps! Er is iets misgegaan bij het versturen, probeer het opnieuw of stuur een bericht naar info@fotografie.nl
Fotografie.nl wordt mede mogelijk gemaakt door: