Button om omhoog te scrollen naar bovenkant pagina
fotografie.nl logo

Samyang AF 35-150mm F2-2.8 L objectief

Samyang AF 35-150mm F2-2.8 L objectief

De Samyang AF 35-150mm F2-2.8 L is aantrekkelijk voor gebruikers van L-mount camera's. Dit objectief biedt een breed zoombereik en een lichtsterk F2-2.8 diafragma. Het is degelijk gebouwd, levert hoge resolutie beelden, heeft een snelle en nauwkeurige autofocus, en biedt handige functies.

Al eerder werd deze lens uitgebracht voor de E-vatting. De introductie van de Samyang AF 35-150mm F2-2.8 L volgt op de toetreding van LK SAMYANG tot de L-Mount Alliantie op 13 juli 2023.

De Samyang AF 35-150mm F2-2.8 L is een waardevolle toevoeging voor iedereen met een L-mount camera. In de toekomst zal LK SAMYANG haar assortiment met nog meer objectieven voor Leica, Panasonic, SIGMA, Blackmagic Design en DJI L-mount gebruikers uitbreiden.

Belangrijkste kenmerken

• Door zijn maximale diafragma van F2 in de groothoekstand en F2.8 in de telestand, bestrijkt het objectief de vijf belangrijkste brandpuntsafstanden (35/50/85/135/150). Het grote zoombereik maakt dit objectief geschikt voor verschillende toepassingen van portretten tot reisfotografie.

• Een groot diafragma vanaf F2 zorgt voor een aantrekkelijke achtergrondonscherpte in de onscherpe delen van de foto. Het objectief scheidt het onderwerp effectief van de achtergrond en maakt gebruik van een kleine scherptediepte om een uniek beeld vast te leggen waarin de achtergrond wordt gecomprimeerd.

• Met een MOD (Minimale Scherpstelafstand) van 0,32 m bij 35mm en 0,85m bij 150mm kun je gemakkelijk close-ups maken met scherpe details.

• Aangezien dit een objectief met L-mount is, wordt de red dot-lensvatting gebruikt. Daarnaast is de bouwkwaliteit verbeterd en is het objectief robuuster gemaakt door een metalen behuizing toe te passen.

• Een zoomvergrendelingsschakelaar helpt gebruikers het objectief in de kortste 35mm-stand te houden, waardoor het handiger en veiliger mee te nemen is.

• Met speciale lenzen voor 12 van de in totaal 21 elementen (in 18 groepen) zou dit objectief uitstekende optische prestaties moeten leveren in het zoombereik van groothoek tot telefoto op camera's met L-mount.

• De lineaire stappenmotor biedt een hoge reactiesnelheid en nauwkeurigheid bij het maken van foto's en video's en is dus geschikt voor het volgen van snelbewegende onderwerpen.

• Het objectief is weerbestendig om schade of verontreiniging door stof, lichte regen en sneeuw te voorkomen.

Prijzen en beschikbaarheid

De nieuwe Samyang AF 35-150mm F2-2.8 L zal vanaf juli te koop zijn voor € 1.449,99 inclusief btw.

Bestel dit boek
Zeg het voort...
Ontdek meer
Nieuwsbrief
De nieuwste artikelen in je Mailbox?
checkbox
Bedankt! Je aanmelding is verstuurd en we voegen je gegevens toe aan onze lijst. Let op: zorg ervoor dat het door ons gebruikte e-mailadres (info@fotografie.nl) voor de nieuwsbrief straks niet naar je spambox gaat.
Oeps! Er is iets misgegaan bij het versturen, probeer het opnieuw of stuur een bericht naar info@fotografie.nl
Fotografie.nl wordt mede mogelijk gemaakt door: