Button om omhoog te scrollen naar bovenkant pagina
fotografie.nl logo

OWC Atlas Pro CFexpress 4.0 Type A-geheugenkaarten

OWC Atlas Pro CFexpress 4.0 Type A

Hoogwaardige VPG200-gecertificeerde OWC Atlas Pro CFexpress 4.0 Type A-geheugenkaarten, met capaciteiten van 480 GB en 960 GB, zijn speciaal ontworpen om te voldoen aan de hoge prestatie-eisen van video- en fotografie professionals die met Sony Alpha en FX-camera's filmen. Deze nieuwe OWC Atlas Pro CFexpress 4.0 Type A kaarten zijn perfect voor de professionele filmmaker of fotografen van extreme actie.

Volgende week introduceert Other World Computing ook drie aanvullingen op de OWC Envoy-productlijn. Dit omvat een nieuwe portabel OWC Envoy SSD van 1TB en 2TB, OWC Envoy Pro Elektron van 4TB en de OWC Envoy Pro Mini met een capaciteit van 2TB.

Met werkelijke leessnelheden van 1850 MB/s en schrijfsnelheden van 1700 MB/s en VPG200-certificering voor gebruik met alle Sony Alpha en FX-camera's, waaronder a9III, a1, a7SIII, a7IV, a7rV, FX3, FX6, FR7 en FX30.

De OWC Atlas Pro CFexpress 4.0 Type A geheugenkaarten zijn ontworpen voor makers die willen profiteren van de maximale prestaties die hun Sony camera's kunnen bieden, zoals 8K video, Pro-slow motion of Pro-high resolution burst RAW fotografie.

De nieuwe Atlas Pro CFexpress 4.0 Type A kaarten zijn getest onder de meest agressieve camera-instellingen om de hoogste betrouwbaarheid en prestaties te garanderen, zodat professionals onvervangbare content veilig kunnen opslaan en openen.

Door het gebruik van CFexpress 4.0-technologie kunnen deze Atlas Pro Type A-kaarten de opnametijd met 2x of meer verkorten vergeleken met CFexpress 2.0-kaarten, en met 6x of meer ten opzichte van standaard SD-kaarten. Met de meegeleverde OWC Type A-naar-Type B-adapter kunnen de beste prestaties uit deze kaarten worden gehaald met CFexpress Type B-lezers.

De Atlas Pro CFexpress 4.0 Type A kaarten zullen in mei verkrijgbaar zijn.

OWC Envoy SSD en Envoy Mini

Deze draagbare SSD heeft een geheel nieuw ontwerp en heeft een behuizing van vliegtuigaluminium, in een vormfactor van handpalmformaat, biedt consistente sustained snelheden van 1000 MB/s, en voorkomt thermische throttling.

De meegeleverde USB-C kabel zorgt ervoor dat de OWC Envoy Portable SSD klaar is voor gebruik met computers, camera's, telefoons en tablets. Deze nieuwe OWC Envoy SSD is de perfecte schijf voor dagelijks gebruik om grote bestanden op te slaan, te bewaren, back-ups te maken en te bewerken.

De OWC Envoy Pro Mini is de ultieme 'werkt met alles' SSD in zakformaat, die zowel qua prestaties als capaciteit flink uitpakt. Met een nieuwe capaciteit van 2 TB en de grootte van een sleutelhanger zal deze nieuwe capaciteit voor de OWC Envoy Mini Pro een krachtig hulpmiddel zijn voor makers die hun werk altijd bij zich willen hebben. Dankzij de USB-A- en USB-C-connector is het aansluiten op het opnameapparaat van je keuze nooit een probleem en heb je altijd een back-up.

De OWC Envoy SSD en de OWC Envoy Pro Mini zullen in mei verkrijgbaar zijn

Bestel dit boek
Zeg het voort...
Ontdek meer
Nieuwsbrief
De nieuwste artikelen in je Mailbox?
checkbox
Bedankt! Je aanmelding is verstuurd en we voegen je gegevens toe aan onze lijst. Let op: zorg ervoor dat het door ons gebruikte e-mailadres (info@fotografie.nl) voor de nieuwsbrief straks niet naar je spambox gaat.
Oeps! Er is iets misgegaan bij het versturen, probeer het opnieuw of stuur een bericht naar info@fotografie.nl
Fotografie.nl wordt mede mogelijk gemaakt door: