Button om omhoog te scrollen naar bovenkant pagina
fotografie.nl logo

NiSi Fuji X100 serie Kit met zonnekap en UV filter

NiSi Fuji X100 serie Kit met zonnekap en UV filter

De NiSi Fuji X100 zonnekap Kit is een nieuwe accessoireset voor de Fuji X100-serie die de beeldkwaliteit verbetert en extra bescherming biedt voor de frontlens van de camera.

NiSi, bekend om zijn hoogwaardige vierkante en circulaire filters voor verschillende mirrorless en DSLR-lenzen, breidt zijn assortiment uit met een nieuw product om nog beter aan te sluiten op de wensen van gebruikers van high-end camera's met vaste lenzen.

NiSi heeft al sets voor camera's met een vast objectief zoals de Sony RX100 VI, Ricoh GR III en Fuji X100-serie. De nieuwe NiSi Fuji X100 Zonnekap Kit biedt niet alleen praktische voordelen zoals bescherming van de lens en verbeterde beeldkwaliteit, maar past ook mooi bij het design van de Fuji X100 serie. De bijgeleverde lensdop helpt fotografen hun apparatuur te beschermen en hun fotografie-ervaring te verrijken.

Belangrijkste kenmerken

• De kit bevat een zonnekap die speciaal ontworpen is voor de Fuji X100-serie, waaronder de X100-, X100F-, X100S-, X100T- en de X100V. De zonnekap helpt flare en ghosting te verminderen, waardoor de beeldhelderheid wordt verbeterd.

• Dit UHD UV-filter met een filtermaat van 49mm heeft multi-coating optisch glas, en absorbeert het ultraviolet licht voor natuurlijkere kleuren in verschillende lichtomstandigheden. Het fungeert ook als een helder beschermfilter voor de frontlens van de camera.

• Een aanvulling op de speciale filtersets die al beschikbaar zijn voor de Fuji X100-serie, waaronder: UHD UV filter, Black Mist, Allure Diffusion circulaire filters en filterhouder sets voor GND, ND en CPL filters.

• Verkrijgbaar in zowel zwart als zilver, zorgt de kit bij de Fuji X100-serie camera's voor een naadloze look en feel.

Prijs en beschikbaarheid

Met een adviesverkoopprijs van €89,- biedt de NiSi Fuji X100 Series Lenskap + UV-filterset veel waar voor je geld. Verkrijgbaar vanaf januari 2024.

Bestel dit boek
Zeg het voort...
Ontdek meer
Nieuwsbrief
De nieuwste artikelen in je Mailbox?
checkbox
Bedankt! Je aanmelding is verstuurd en we voegen je gegevens toe aan onze lijst. Let op: zorg ervoor dat het door ons gebruikte e-mailadres (info@fotografie.nl) voor de nieuwsbrief straks niet naar je spambox gaat.
Oeps! Er is iets misgegaan bij het versturen, probeer het opnieuw of stuur een bericht naar info@fotografie.nl
Fotografie.nl wordt mede mogelijk gemaakt door: