Button om omhoog te scrollen naar bovenkant pagina
fotografie.nl logo

Nikon D5600

Nikon D5600

Nikon breidt haar assortiment van SnapBridge compatibele camera’s uit met de D5600, een DX-formaat D-SLR met een grote DX-formaat beeldsensor met 24,2 megapixels, een ISO-bereik van 100-25.600 en een uitbreidbare ISO-gevoeligheid van 6400 in de stand Nachtlandschap.

Met SnapBridge maak de gebruiker eenmalig verbinding tussen de camera en een smartphone of tablet via Bluetooth 4.0 Low Energy. Deze permanente verbinding zorgt ervoor dat foto’s en video’s altijd automatisch overgezet worden naar het verbonden smart device. Ook maakt de SnapBridge technologie mogelijk om via de ingebouwde Wi-Fi-mogelijkheden van de D5600 om de camera op afstand met een smartapparaat te bedienen.

foto van Nikon D5600

Naast de instelschijf en de multi-selector biedt de functie Aanraak-Fn ook nog andere mogelijkheden tijdens het maken van opnamen door de zoeker. Zo kan met deze functie tevens de instellingen voor Automatische gevoeligheid bediend worden en kan het scherpstelpunt gewijzigd worden via het grote touchscreen zonder het onderwerp uit het oog te verliezen.

Ook is het mogelijk om met het touchscreen en de schuifbalk onderin snel door de beelden heen te bladeren in de weergavestand. Dit is dezelfde functie die die we kennen van Nikon’s professionele D5- en D500-camera’s. Voor filmmakers maakt de nieuwe functie Time-lapse-film, die we eveneens al kennen van Nikon’s geavanceerde D-SLR’s, het eenvoudig om langzaam bewegende onderwerpen te transformeren naar zeer snelle beeldenreeksen in een makkelijk af te spelen filmbestand.

foto van Nikon D5600 met SnapBridge op smartphone

De Nikon D5600 is verkrijgbaar vanaf 24 november 2016.

Bestel dit boek
Zeg het voort...
Ontdek meer
Nieuwsbrief
De nieuwste artikelen in je Mailbox?
checkbox
Bedankt! Je aanmelding is verstuurd en we voegen je gegevens toe aan onze lijst. Let op: zorg ervoor dat het door ons gebruikte e-mailadres (info@fotografie.nl) voor de nieuwsbrief straks niet naar je spambox gaat.
Oeps! Er is iets misgegaan bij het versturen, probeer het opnieuw of stuur een bericht naar info@fotografie.nl
Fotografie.nl wordt mede mogelijk gemaakt door: