Button om omhoog te scrollen naar bovenkant pagina
fotografie.nl logo

NIKKOR Z DX 12-28mm f/3.5-5.6 PZ VR

NIKKOR Z DX 12-28mm f/3.5-5.6 PZ VR, ultragroothoekzoomobjectief

Het ultragroothoekzoomobjectief NIKKOR Z DX 12-28mm f/3.5-5.6 PZ VR met groothoekbereik van 12-28 mm en krachtige zoomfunctie is uitstekend geschikt voor vloggers, videografen en fotografen die het hele onderwerp of zichzelf volledig in beeld willen hebben. De power zoom-functie maakt het mogelijk om op afstand in- en uit te zoomen, wat handig is voor zelfstandige vloggers of voor het gebruik van een gimbal tijdens het opnemen van video's.

Het dynamisch brandpuntsbereik van 12-28 mm dekt een ultragroothoek tot een grote beeldhoek. Geweldig voor het vastleggen van weidse ultragroothoekbeelden die het publiek naar zich toe trekken, of voor het creëren van een gevoel van ruimte bij opnamen in krappe binnenomgevingen.

Gebruikers hoeven het objectief niet aan te raken om te zoomen en kunnen kiezen uit elf verschillende zoomsnelheden voor meer artistieke vrijheid, zoals het creëren van sfeer met een langzame zoom of het snel inzoomen op iemands reactie.

Je bestuurt de zoom met toewijsbare cameraknoppen op afstand via de Nikon ML-L7 afstandsbediening of met de SnapBridge-app op je smartphone.

Dit objectief weegt slechts 205 gram, waardoor je het makkelijk mee kunt nemen op reis en het licht genoeg is voor de meeste gimbals. De objectiefcilinder verandert niet van lengte bij het scherpstellen of zoomen, wat zorgt voor een uitstekende balans bij opnamen uit de hand en elimineert de noodzaak om de gimbal na het zoomen aan te passen.

Vibratiereductie in het objectief garandeert heldere en scherpe beelden, of je nu al lopend en pratend filmt of uit de hand panoramische opnamen maakt. Met een minimale scherpstelafstand van slechts 0,19 meter levert dit objectief scherpe resultaten bij het fotograferen van dichtbij, ideaal voor creatieve groothoekbeelden.

Het objectief is compatibel met filters van 67 mm die kunnen worden gebruikt en verwisseld zolang de Nikon HB-112 zonnekap nog op het objectief is bevestigd.

Beschikbaarheid en prijs
De NIKKOR Z DX 12-28mm f/3.5-5.6 PZ VR is voor een adviesprijs van € 429,-.

Bestel dit boek
Zeg het voort...
Ontdek meer
Nieuwsbrief
De nieuwste artikelen in je Mailbox?
checkbox
Bedankt! Je aanmelding is verstuurd en we voegen je gegevens toe aan onze lijst. Let op: zorg ervoor dat het door ons gebruikte e-mailadres (info@fotografie.nl) voor de nieuwsbrief straks niet naar je spambox gaat.
Oeps! Er is iets misgegaan bij het versturen, probeer het opnieuw of stuur een bericht naar info@fotografie.nl
Fotografie.nl wordt mede mogelijk gemaakt door: