Button om omhoog te scrollen naar bovenkant pagina
fotografie.nl logo

NIKKOR Z 28-400mm f/4-8 VR

NIKKOR Z 28-400mm f/4-8 VR

Het nieuwe superzoomobjectief van de Z-serie, de Nikkor Z 28-400mm f/4-8 VR, biedt een 14,2x zoomfunctie in een compacte en lichte behuizing, waardoor het ideaal is voor verschillende fotomomenten.

De nieuwe Nikkor Z 28-400mm f/4-8 VR is het lichtste objectief (725 gram) in het NIKKOR Z-assortiment dat tot 400 mm gaat en is gemakkelijker te hanteren dan een superteleobjectief met een vast brandpunt. Het is perfect voor fotografen die met één objectief op pad willen gaan en klaar willen zijn voor elke fotomoment, zowel van dichtbij als ver weg.

Het ingebouwde optische vibratiereductiesysteem van 5,0 stops helpt bij het tegengaan van trillingen bij weinig licht of bij het fotograferen van snelle bewegingen. Wanneer het objectief op een Nikon Z-camera met Synchro VR-functie wordt bevestigd, neemt het VR-voordeel zelfs toe tot 5,5 stops.

Daarnaast zorgt de snelle en stille stappenmotor van Nikon voor autofocus ervoor dat gebruikers snel en nauwkeurig kunnen scherpstellen, zelfs bij snelbewegende onderwerpen.

Met de korte scherpstelafstanden van 0,2 m bij 28 mm en 1,2 m bij 400 mm3 is dit superzoomobjectief ook ideaal voor close-ups. De maximale reproductieverhouding is 0,35x, waardoor gebruikers gedetailleerde opnamen kunnen maken van kleinere onderwerpen en deze reproduceren op bijna de helft van hun werkelijke grootte.

Daarnaast is dit lichtgewicht superzoomobjectief niet gevoelig voor weerschommelingen dankzij de betrouwbare afdichting rond de vatting en alle aanpasbare onderdelen, en dus geschikt voor elke reis, wandeling en verschillende lichtomstandigheden.

Nikons geluidloze instelring kan worden aangepast en een zoomvergrendeling voorkomt dat het objectief uitschuift wanneer je het objectief niet gebruikt.

De Nikkor Z 28-400mm f/4-8 VR is verkrijgbaar voor een adviesprijs van € 1.549,00.

Bestel dit boek
Zeg het voort...
Ontdek meer
Nieuwsbrief
De nieuwste artikelen in je Mailbox?
checkbox
Bedankt! Je aanmelding is verstuurd en we voegen je gegevens toe aan onze lijst. Let op: zorg ervoor dat het door ons gebruikte e-mailadres (info@fotografie.nl) voor de nieuwsbrief straks niet naar je spambox gaat.
Oeps! Er is iets misgegaan bij het versturen, probeer het opnieuw of stuur een bericht naar info@fotografie.nl
Fotografie.nl wordt mede mogelijk gemaakt door: