Door op "Alle cookies accepteren" te klikken, gaat u akkoord met het opslaan van cookies op uw apparaat om de sitenavigatie te verbeteren, het sitegebruik te analyseren en te helpen bij onze marketinginspanningen. Bekijk onze Privacy Policy voor meer informatie..
Button om omhoog te scrollen naar bovenkant pagina
fotografie.nl logo

Nieuwslezeres en fotograaf Sacha de Boer

rug bodybuildersoor Sacha de Boer

'Mijn favoriete foto is er een uit 1997, van een bodybuilder, gemaakt op de wereldberoemde Muscle Beach in Santa Monica, Verenigde Staten. Een onbewuste toevalstreffer, om eerlijk te zijn. Ik liep daar over het strand, zag dit beeld, drukte snel af en liep weer door. Jarenlang heeft het negatief ergens in een laatje gelegen. Vergeten. Totdat ik een foto zag van oorlogsfotograaf James Nachtwey: een gevangene met ontbloot bovenlijf van bovenaf gefotografeerd en met een indrukwekkende spiermassa. Opeens zag ik de schoonheid van mijn eigen foto. Deze man met een lijf als landschap. En met zijn voorloper van de iPod, een wel heel ouderwetse cassetterecorder aan zijn geruite broek gegespt. En dat witte draadje dat aangenaam detoneert. Ik heb de foto uit het stof gehaald en in 2005 voor het eerst afgedrukt. Art Unlimited vond hem prachtig en heeft 'm in productie gebracht als ansichtkaart.'

  • Naam: Sacha de Boer (1967)
  • Woonplaats: Amsterdam
  • Portfolio: diversen
  • info: sachadeboer.com
Bestel dit boek
Zeg het voort...
Nieuwsbrief
De nieuwste artikelen in je Mailbox?
Nu na aanmelding 10% korting op je bestelling in de Fotokadoshop !
Naam
e-mail
checkbox

Bedankt! Je aanmelding is verstuurd en we voegen je gegevens toe aan onze lijst. Let op: zorg ervoor dat het door ons gebruikte e-mailadres (info@fotografie.nl) voor de nieuwsbrief straks niet naar je spambox gaat. Als dank voor je aanmelding krijg je met de kortingscode 7EB53SKCM3P4 eenmalig 10% korting op een bestelling in de Fotokadoshop. Bewaar deze code goed, we sturen geen e-mail ter bevestiging.

Oeps! Er is iets misgegaan bij het versturen, probeer het opnieuw of stuur een bericht naar info@fotografie.nl

gewaardeerde partners: