Button om omhoog te scrollen naar bovenkant pagina
fotografie.nl logo

Nieuwe Peak Design Coyote riemen

Nieuwe Peak Design Coyote riemen

Transcontinenta introduceert met trots een nieuwe kleur aan hun bestseller camerariem: de Peak Design Coyote versie. Deze nieuwe tijdloze kleur is verkrijgbaar in de Peak Design Slide, Slide Lite, Leash en Cuff configuratie.

Peak Design introduceert niet vaak nieuwe kleuren. Als Peak Design een nieuwe kleur toevoegt aan een bestaande productlijn, gebeurt dat met veel zorg en intentie. Daarom vinden ze dat iets simpels als een nieuwe kleur riemen het waard is om te vieren.

De Peak Design Coyote riemen zijn functioneel identiek aan de vier andere kleuren die momenteel verkrijgbaar zijn. De Coyote Leash en Coyote Cuff riemen bevatten 35% gerecycled nylon.

Dit is de eerste keer dat Peak Design riemen gerecyclede singels bevatten. De Coyote Slide en Slide Lite zijn net als de rest van de Slide en Slide Lite met kleuroplossingen geverfd. Dit bespaart water en energie tijdens de productie.

De nieuwe Coyote riemen worden geleverd met de unieke Peak Design "no-hassle, no-rhetoric" levenslange garantie. Als je je geld uitgeeft aan Peak Design producten, dan kun je dat doen in de wetenschap dat ze volledig functioneel en defect vrij blijven.

De verschillende modellen

Peak Design Slide
Het tegengif voor de pijnpunten die andere riemen teisteren: lompe schouderkussentjes, lompe connectors, gebrek aan aanpassingsmogelijkheden en zware hardware, waardoor je camera aan je zijde bungelt. De Slide is alles wat deze camerariemen niet zijn. Het is veelzijdig omdat het gedragen kan worden als sling, nek- of schouderriem. Hij is comfortabel en toch onopvallend, dankzij de intern gevoerde nylon banden.

Peak Design Slide Lite
Google 'beste camerariem' en je zult moeite hebben om een lijst te vinden zonder de Slide Lite. De Slide Lite is een afgeslankte versie van de beroemde Slide riem van Peak Design en is de veelzijdigste professionele camerariem ter wereld. De Slide Lite is niet gewatteerd, en hierdoor slanker dan de Slide, en biedt een ideale combinatie van comfort en draagbaarheid.

Peak Design - Leash, alle kleuren

De meesten gebruiken hem voor mirrorless camera's, maar velen vinden hem net zo comfortabel en low profile op full-frame camera's met grote objectieven. Slide Lite is veelzijdig: draag hem als sling, nek- of schouderriem. Aan de ene kant zijn de banden glad en glijden ze over kleding. Draai hem om en een siliconen grip voorkomt dat hij van je schouder glijdt. Dubbele snelverstellers maken Slide Lite aanpasbaar aan elke activiteit.

Peak Design Leash
Leash is ontworpen voor minimalisten of situaties waarin de pakruimte beperkt is. Het is een professionele camerariem met alle functies die in elke zak of cameratas past. Leash heeft de overbodige toeters en bellen van andere camerariemen achterwege gelaten, maar bevat nog steeds veel handige functies die andere riemen niet kunnen bieden.

Peak Design Cuff
Laat je je camera niet graag vallen? Peak Design ook niet en daarom hebben ze Cuff gemaakt. De elegantste, onopvallende manier om je camera te beschermen tegen onbedoelde valpartijen, Cuff is totale gemoedsrust in een klein, onopvallend pakketje. Snel en veilig aan te sluiten op elke camera, verrekijker of ander apparaat met behulp van het unieke Anchor Link systeem.

Als je de Cuff niet gebruikt, kun je hem in je zak stoppen of om je pols wikkelen en hem daar houden - een verstelbare magneet houdt het losse uiteinde van de Cuff vast, zodat je hem altijd bij de hand hebt als je hem nodig hebt.

Prijzen en beschikbaarheid

De nieuwe Peak Design Coyote riemen zijn nu verkrijgbaar. De adviesverkoopprijzen voor de nieuwe Peak Design Coyote riemen zijn gelijk aan de bestaande kleurstellingen zwart, ash, midnight en sage.

Bestel dit boek
Zeg het voort...
Ontdek meer
Nieuwsbrief
De nieuwste artikelen in je Mailbox?
checkbox
Bedankt! Je aanmelding is verstuurd en we voegen je gegevens toe aan onze lijst. Let op: zorg ervoor dat het door ons gebruikte e-mailadres (info@fotografie.nl) voor de nieuwsbrief straks niet naar je spambox gaat.
Oeps! Er is iets misgegaan bij het versturen, probeer het opnieuw of stuur een bericht naar info@fotografie.nl
Fotografie.nl wordt mede mogelijk gemaakt door: