Button om omhoog te scrollen naar bovenkant pagina
fotografie.nl logo

Leica SL2 Zilver designvariant met een klassieke look

Leica SL2 Zilver designvariant met een klassieke look

Met de nieuwe Leica SL2 Zilver designvariant met klassieke look komt Leica Camera AG tegemoet aan de wensen van haar gebruikers en toont opnieuw haar voortdurende uitwisseling met de mensen die Leica-producten gebruiken.

Het ontwerp geeft prioriteit aan functie en onderscheidt zich door zijn minimalistische kenmerken die zich richten op de kern. Het communiceert een duidelijke taal en benadrukt de visuele en tactiele waarde. Deze stijl komt ook terug in de nieuwe zilveren versie van de Leica SL2.

Deze designvariant heeft een zilveren geanodiseerde boven- en onderplaat. De zwart lederen cover is identiek aan die van de Leica M11 en rondt de klassieke look af. De zilveren Leica SL2 is ook te gebruiken in combinatie met de M adapter L en de legendarische compacte M objectieven.

De technische specificaties van de zilveren Leica SL2 zijn gelijk aan die van de bestaande standaard zwarte SL2 camera. Intuïtief, eenvoudig en comfortabel in gebruik, produceert hij foto's en video's van hoge beeldkwaliteit dankzij de krachtige 47 MP CMOS-sensor.

Het hoge dynamische bereik en het gevoeligheidsbereik tot ISO 50.000 leveren mooie opnamen onder alle lichtomstandigheden. De opnamen kunnen op afstand worden getriggerd via de Leica FOTOS app en direct worden overgezet via Bluetooth of Wi-Fi. Vele andere functies zorgen voor een naadloze workflow en maken het eenvoudig om de Leica SL2 te integreren in professionele opstellingen.

Twee kits

De zilveren Leica SL2 is verkrijgbaar als kit samen met de veelzijdige Leica Vario-Elmarit SL 24-70 f/2.8 ASPH.

Leica SL2 silver met Summicron SL 50

De tweede kit bestaat uit de zilverkleurige geanodiseerde designversie en de klassieke Leica Noctilux-M 50 f/1.2 ASPH inclusief M-Adapter L. Hiermee kunnen alle ooit geproduceerde M-objectieven gebruikt worden met SL-camera's, waardoor ze die onderscheidende look krijgen voor fotografie en video.

Prijzen en beschikbaarheid

De verkoopprijs voor de Leica SL2 Silver body bedraagt € 7.100 inclusief BTW.
De zilveren Leica SL2 is ook verkrijgbaar als kit samen met de veelzijdige Vario-Elmarit SL 24-70 f/2.8 ASPH voor € 9.100.
De tweede kit met de zilverkleurige geanodiseerde designversie en de klassieke Leica Noctilux-M 50 f/1.2 ASPH inclusief M-Adapter L is verkrijgbaar voor € 13.890.

Bestel dit boek
Zeg het voort...
Ontdek meer
Nieuwsbrief
De nieuwste artikelen in je Mailbox?
checkbox
Bedankt! Je aanmelding is verstuurd en we voegen je gegevens toe aan onze lijst. Let op: zorg ervoor dat het door ons gebruikte e-mailadres (info@fotografie.nl) voor de nieuwsbrief straks niet naar je spambox gaat.
Oeps! Er is iets misgegaan bij het versturen, probeer het opnieuw of stuur een bericht naar info@fotografie.nl
Fotografie.nl wordt mede mogelijk gemaakt door: