Button om omhoog te scrollen naar bovenkant pagina
fotografie.nl logo

IPA Award Minimalism voor fotograaf Frank Peters

Frank Peeters Minimalism fotografie

De Zeeuws-Vlaamse fotograaf Frank Peters is winnaar geworden van de International Photography Awards (IPA, New York) met twee winterfoto's van Zeeuws-Vlaanderen. Hij werd eerste in de categorie Fine Art Minimalism. Ook ontving hij verschillende eervolle vermeldingen voor foto's van Cadzand-Bad en het Zuidhollandse Ouddorp.

De IPA is één van de meest prestigieuze fotografiewedstrijden ter wereld waar jaarlijks tienduizenden fotografen aan deelnemen.

foto: © Frank Peters - Zeeuws Vlaanderen
foto: © Frank Peters

De winnende foto’s zijn deze winter gemaakt in het besneeuwde polderlandschap van west Zeeuws-Vlaanderen. “Het landschap leent zich heel goed voor minimalistische fotografie omdat het uitgestrekt en leeg is”.

De eervolle vermeldingen zijn voor foto’s van het ‘lelijke’ bouwwerk in de zee voor Cadzand en de bij fine art en landschapsfotografen zeer bekende steiger bij het boothuis van Ouddorp.

foto: © Frank Peters - Zeeuws Vlaanderen
foto: © Frank Peters

De onderscheiden foto’s behoren tot het vrije werk van Peters, die onlangs ook zijn fotografie boek The Story of my Light publiceerde met verhalen achter de foto’s van verschillende reizen door Europa en de VS. Peters werkt als reisfotograaf voor Bergen Magazine (NL/BE), Wandel Magazine, Reishonger.nl en publiceerde in de Nederlandse dagbladen Trouw en De Volkskrant.

Zijn vrije werk is kunstzinnig; minimalistische landschappen in zwart-wit, soms overgaand in kleur.

Bestel dit boek
Zeg het voort...
Ontdek meer
Nieuwsbrief
De nieuwste artikelen in je Mailbox?
checkbox
Bedankt! Je aanmelding is verstuurd en we voegen je gegevens toe aan onze lijst. Let op: zorg ervoor dat het door ons gebruikte e-mailadres (info@fotografie.nl) voor de nieuwsbrief straks niet naar je spambox gaat.
Oeps! Er is iets misgegaan bij het versturen, probeer het opnieuw of stuur een bericht naar info@fotografie.nl
Fotografie.nl wordt mede mogelijk gemaakt door: