Button om omhoog te scrollen naar bovenkant pagina
fotografie.nl logo

Insta360 GO 3S mini actiecamera

Insta360 GO 3S mini actiecamera

De Insta360 GO 3S maakt het nu mogelijk om handsfree in 4K te filmen, zodat je zowel bijzondere als dagelijkse momenten tot in detail kunt vastleggen. Of je nu op reis bent, avontuurlijke wandelingen maakt of qualitytime met je gezin doorbrengt, met de GO 3S zie je de wereld vanuit een geheel nieuw perspectief.

Dankzij de ultrabrede POV-opnamen blijf je volledig in het moment. De Insta360 FlowState-stabilisatie en Horizon Lock elimineren schokken, trillingen en beeldkantelingen, resulterend in stabiele opnamen, zelfs onder uitdagende omstandigheden. Bovendien kun je tot tien meter diepte blijven filmen dankzij de waterbestendigheid.

De Insta360 GO 3S beschikt over AI-gestuurde bewerkingsopties, waardoor je moeiteloos indrukwekkende video's kunt creëren. Met de Interval Video-functie kun je opnamen maken op regelmatige tijdsintervallen, terwijl de Auto Editing-functie automatisch al je hoogtepunten samenvoegt tot een video die perfect is gesynchroniseerd met muziek.

Dankzij het magnetische ontwerp van de Insta360 GO 3S kun je deze eenvoudig om je nek dragen, aan een pet bevestigen, of op andere manieren monteren met de meegeleverde accessoires. De multifunctionele Insta360 Action Pod biedt extra batterijduur, afstandsbediening en live preview, zodat je je volledig op het moment kunt richten. De GO 3S maakt opnames vanuit unieke hoeken mogelijk die met grotere actiecamera's niet haalbaar zijn.

Nieuw bij de Insta360 GO 3S is de compatibiliteit met Apple Find My, zodat je deze minicamera gemakkelijk terugvindt, als je hem per ongeluk ergens hebt achtergelaten. Je hoeft je dus nooit meer zorgen te maken over verloren filmopnamen of foto’s.

Meegeleverde accessoires

De Insta360 GO 3S wordt geleverd met diverse accessoires zoals de vernieuwde Magnet Pendant, Easy Clip en Pivot Stand, waardoor je ongekende creatieve mogelijkheden hebt.

Easy Clip
Bevestig de GO 3S aan de Magnet Pendant voor flexibele hoekaanpassing dankzij een nieuw magnetisch bevestigingspunt. Dit maakt het gemakkelijker dan ooit om de perfecte opnamehoek te vinden, terwijl de camera om je nek hangt.

Magnet Pendant
Gemaakt van nieuwe materialen en met een gebogen ontwerp voor verbeterde warmteafvoer, zorgt deze pendant voor comfort en functionaliteit bij langdurig gebruik.

Pivot Stand
Werkt nu ook op gebogen oppervlakken, met een bevestiging om de cover en basis samen te houden. Dit geeft je nog meer mogelijkheden om creatieve opnamen te maken, ongeacht waar je bent.

Beschikbaarheid en prijzen

De Insta360 GO 3S is vanaf nu te koop. De Insta360 G0 3S is leverbaar in twee verschillende interne opslaggroottes van 64 GB of 128 GB, voor € 399,99 en € 429,99 inclusief btw.

Bestel dit boek
Zeg het voort...
Ontdek meer
Nieuwsbrief
De nieuwste artikelen in je Mailbox?
checkbox
Bedankt! Je aanmelding is verstuurd en we voegen je gegevens toe aan onze lijst. Let op: zorg ervoor dat het door ons gebruikte e-mailadres (info@fotografie.nl) voor de nieuwsbrief straks niet naar je spambox gaat.
Oeps! Er is iets misgegaan bij het versturen, probeer het opnieuw of stuur een bericht naar info@fotografie.nl
Fotografie.nl wordt mede mogelijk gemaakt door: