Button om omhoog te scrollen naar bovenkant pagina
fotografie.nl logo

Insta360 Flow gimbal voor Smartphone met Ai-tracking

INSTA360 Flow Built-In Tripod 02

Naast alle opnamemodi en functies om films te maken, kan je met de INSTA360 Flow ook prachtige fotografische opnamen maken. Schuif gewoon het ingebouwde statief uit en gebruik Flow om een prachtig 360°, 240°, 180° of 3x3 raster panorama vast te leggen. Flow is trouwens de eerste smartphone gimbal die 360 foto's kan maken, zoals ook te maken zijn met de INSTA360 360 graden actiecamera's.

Met state-of-the-art 3-assige stabilisatie en AI-trackingtechnologie van de Insta360 Flow is deze alles-in-één tool vooral een oplossing voor videomakers die onderweg content van professioneel niveau willen produceren.

Met het gimbal ontwerp van de Flow en Insta360's toonaangevende AI tracking technologie Deep Track 3.0, kunnen filmers gemakkelijk hun gewenste onderwerp volgen met precisie, roteren om hun bewegingen te volgen en automatisch opnames inkaderen.

De technische voordelen van Deep Track 3.0, zoals Person Re-Identification, All-Angle Tracking en Tracking Recovery, bieden nauwkeurigere, veelzijdigere en betrouwbaardere trackingmogelijkheden.

Flow ontvouwt zich in één beweging dankzij de 1-staps quick release. Bevestig je telefoon met de magnetische telefoonclip, ontvouw de gimbal en je bent klaar om te filmen. Bij iPhones detecteert de Insta360-app de Flow wanneer deze is bevestigd en geeft een pop-up melding op het lock screen om de Insta360-app te openen, zodat je direct kunt beginnen met filmen.

De INSTA360 Flow is ook de enige smartphone stabilisator die alle noodzakelijke opnametools in één apparaat combineert, zoals een ingebouwde selfie stick, statief, powerbank en cold shoe. De 2900mAh accu van de Flow kan zelfs een smartphone opladen tijdens het filmen en fotograferen, waardoor je nog langer kunt doorgaan met het maken van beeldmateriaal.

Het SmartWheel van Flow, biedt contentmakers snel en eenvoudig toegang tot handige functies, van opnameregelaars tot het afspelen van video's en meer, en ontsluit creatieve inspiratie en effecten met AI-gestuurde opname- en bewerkingstools in de Insta360-app. Zo heeft de INSTA360 APP onder andere Shot Genie, met meer dan 80 sjablonen en Hoop Mode om makers te helpen bij het produceren van filmische content op hoog niveau.

INSTA30 Flow belangrijkste kenmerken

 • Snel in één beweging uitvouwen en gebruiken
 • 3-assige mechanische stabilisatie voor ultra stabiele opnamen
 • Geavanceerde AI-trackingtechnologie met Deep Track 3.0 voor  precisie bij het volgen van onderwerpen
 • Auto-modus voor gegarandeerd trillingsvrije opnamen, perfect voor beginners
 • FPV-modus om drone-achtige bewegingen te simuleren
 • Gebarenbesturing van de Flow voor handsfree filmen
 • SmartWheel voor snelle en gemakkelijke toegang tot opnameregelingen en videoweergave
 • Ingebouwde selfie stick, statief, powerbank en cold shoe voor alles-in-één smartphone content creatie
 • 12 uur batterijduur voor een hele dag filmen
 • Shot Genie voor AI-gestuurde opname-tips op basis van de scène
 • Ai videobewerking na het selecteren van een sjabloon en het kiezen van je clips.

Beschikbaarheid en prijs

De Insta360 Flow Smartphone Gimbal zal verkrijgbaar zijn in een grijze en een witte uitvoering voor een adviesprijs van €169,99 inclusief btw.

Bron: Transcontinenta

Bestel dit boek
Zeg het voort...
Ontdek meer
Nieuwsbrief
De nieuwste artikelen in je Mailbox?
checkbox
Bedankt! Je aanmelding is verstuurd en we voegen je gegevens toe aan onze lijst. Let op: zorg ervoor dat het door ons gebruikte e-mailadres (info@fotografie.nl) voor de nieuwsbrief straks niet naar je spambox gaat.
Oeps! Er is iets misgegaan bij het versturen, probeer het opnieuw of stuur een bericht naar info@fotografie.nl
Fotografie.nl wordt mede mogelijk gemaakt door: