Button om omhoog te scrollen naar bovenkant pagina
fotografie.nl logo

Insta360 Ace Pro met premium beeldkwaliteit

Insta360 Ace Pro met premium beeldkwaliteit

Met de Insta360 Ace Pro hebben fotografen en videografen een significant voordeel in kwaliteit en gemak bij het vastleggen van beelden. De volgende kenmerken maken deze camera tot een game-changer in de fotografie.

AI-verbeterde Beeldvorming

De Insta360 Ace Pro is uitgerust met krachtige AI-technologie die automatisch de beeldkwaliteit onder alle lichtomstandigheden verbetert. Dit betekent dat je, of je nu overdag of 's nachts schiet, de AI van de camera in real-time instellingen kan aanpassen om consistent hoge kwaliteit beelden te leveren.

De AI Highlights Assistant is bijzonder innovatief en biedt een auto-editing ervaring die direct in de camera begint, waardoor het nabewerkingswerk wordt verminderd.

Sensor en resolutie

Het kloppende hart van de Ace Pro is een toonaangevende 1/1,3" beeldsensor, een aanzienlijke upgrade van de standaardformaten die in veel actiecamera's worden gevonden. Deze grotere sensor grootte zorgt voor betere lichtopvangmogelijkheden, wat cruciaal is voor fotografie bij weinig licht.

De Ace Pro kan video's schieten tot 8K resolutie met 24 frames per seconde en 4K met 120 fps, wat ultra-high-definition beeldmateriaal oplevert dat perfect is voor professioneel gebruik. Voor fotografen betekent dit de mogelijkheid om 48-megapixel stills te maken met beelden vol details, geschikt voor grote afdrukken of bijsnijden zonder kwaliteitsverlies.

Prestaties bij weinig licht en stabilisatie

De Ace Pro beschikt over een AI-verbeterde modus voor fotograferen bij weinig licht, wat onmisbaar is voor fotografen die vaak werken in uitdagende lichtsituaties of de natuurlijke sfeer van een scène willen vastleggen zonder extra belichting.

Samen met Insta360's FlowState stabilisatietechnologie, zorgt de camera ervoor dat je beelden en video's soepel en helder zijn, zelfs bij het schieten uit de hand of midden in een actie.

Active HDR

Overdag blinkt de Ace Pro door het ingebouwde Active HDR (High Dynamic Range). Dit is vooral handig bij het fotograferen van scènes met zowel lichte als donkere gebieden, met meer detail in de hoge lichten en schaduwen, en levendigere beelden. Er is ook veel werk gestoken in kleurnauwkeurigheid. Ace Pro levert nauwkeurige en rijke kleuren, zelfs onder water.

Leica Co-Engineering

De samenwerking met Leica bij het ontwerpen van de optiek van de Ace Pro is prettig voor wie lenskwaliteit waardeert. Leica-lenzen staan bekend om hun scherpte, contrast en kleurechtheid, wat zich vertaalt naar kwaliteitsbeelden die met de Ace Pro zijn vastgelegd. Of je nu landschappen, acties of portretten schiet, de resultaten zullen professioneel zijn.

Ontwerp en Bruikbaarheid

De Ace Pro komt met een intuïtief opklapbaar scherm, wat een zegen is voor vloggers en actiefotografen die hun opnames precies moeten kaderen. Deze functie vergemakkelijkt ook het schieten uit verschillende hoeken, waardoor het eenvoudiger wordt om creatief te zijn met je composities.

Het ontwerp van de camera is gebruiksvriendelijk, geschikt voor zowel beginners als doorgewinterde professionals die snelle opsteltijden en eenvoudige toegang tot essentiële functies nodig hebben.

Waterdicht tot 10 meter, en met een optionele duikbehuizing zelfs tot dieptes van 60 meter. De Ace Pro is ontworpen voor alle opname omgevingen. Hij werkt bij temperaturen tot -20°C.

Samenvattend is de Insta360 Ace Pro meer dan alleen een actiecamera; het is een uitgebreide tool voor fotografen en videografen die kwaliteit, veelzijdigheid en efficiëntie eisen.

Verkrijgbaarheid en prijs

De Insta360 Ace Pro is verkrijgbaar voor een adviesverkoopprijs van € 479,99 incl. btw.

Bestel dit boek
Zeg het voort...
Ontdek meer
Nieuwsbrief
De nieuwste artikelen in je Mailbox?
checkbox
Bedankt! Je aanmelding is verstuurd en we voegen je gegevens toe aan onze lijst. Let op: zorg ervoor dat het door ons gebruikte e-mailadres (info@fotografie.nl) voor de nieuwsbrief straks niet naar je spambox gaat.
Oeps! Er is iets misgegaan bij het versturen, probeer het opnieuw of stuur een bericht naar info@fotografie.nl
Fotografie.nl wordt mede mogelijk gemaakt door: