Button om omhoog te scrollen naar bovenkant pagina
fotografie.nl logo
Bezoek ook onze Fotokadoshop ...

Gratis exclusief webinar fotograaf Jimmy Nelson

A journey of connection - exclusief gratis webinar met fotograaf Jimmy Nelson op 6 november 2020

Fotograaf Jimmy Nelson, bekend van zijn prachtige foto’s en boeken Before They Pass Away en Homage to Humanity, is op 6 november te gast bij Speakers Acadamy Talks.

Jimmy reist al meer dan 30 jaar non-stop over de hele wereld. Hij is nu voor het eerst gedwongen om te stoppen, te luisteren, te voelen en na te denken over hoe hij zijn voortdurende creatieve missie en verhaal gaat voorzetten.

In dit gratis webinar ben je aanwezig in een gesprek met Jimmy over zijn prachtige werk, waarbij hij je meeneemt op zijn reis van connectie, acceptatie en respect. Tijdens de live uitzending krijg je de gelegenheid om zelf vragen te stellen.

foto: © Jimmy Nelson - Before They Pass Away - Jimmy temidden van groep van inheems volk waarbij zijn boek wordt vastgehouden
foto: © Jimmy Nelson - Before They Pass Away

Jimmy Nelson kan worden beschouwd als scenograaf en regisseur van de beelden die hij creëert tijdens zijn ontmoetingen met inheemse volkeren op zijn eindeloze reizen naar de uithoeken van de wereld. In 2010 begon hij met het exclusief reizen voor het maken van een boek dat in 2013 werd gepubliceerd onder de naam Before They Pass Away. Het succes en de reacties daarop hebben Jimmy in staat gesteld en aangemoedigd om deze reis voort te zetten. In oktober 2018 publiceerde Nelson het eerste interactieve boek Homage to Humanity.

Met de winst van zijn kunstprojecten werd de Jimmy Nelson Foundation opgericht om een stap verder te gaan in het ondersteunen van de gemeenschappen op het terrein.

foto: © Jimmy Nelson - Before They Pass Away - vier kinderen van inheems volk staan om Jimmy Nelson heen in bos
foto: © Jimmy Nelson - Before They Pass Away

Dit webinar met Jimmy Nelson en andere afleveringen van Speakers Academy Talks is een initiatief van Speakers Academy. De missie van dit sprekersbureau is sinds 1997 Bringing Knowledge to the World. In de huidige situatie heeft Speakers Academy haar missie uitgebreid met: Bringing Knowledge to your Home. In tijden van crisis is het nog belangrijker om informatie, motivatie en inspiratie met elkaar te delen.

Schrijf je hier gratis in voor het webinar.

Bestel dit boek
Zeg het voort...
Ontdek meer
Nieuwsbrief
De nieuwste artikelen in je Mailbox?
Nu na aanmelding 10% korting op je bestelling in de Fotokadoshop !
Naam
e-mail
checkbox

Bedankt! Je aanmelding is verstuurd en we voegen je gegevens toe aan onze lijst. Let op: zorg ervoor dat het door ons gebruikte e-mailadres (info@fotografie.nl) voor de nieuwsbrief straks niet naar je spambox gaat. Als dank voor je aanmelding krijg je met de kortingscode 7EB53SKCM3P4 eenmalig 10% korting op een bestelling in de Fotokadoshop. Bewaar deze code goed, we sturen geen e-mail ter bevestiging.

Oeps! Er is iets misgegaan bij het versturen, probeer het opnieuw of stuur een bericht naar info@fotografie.nl

gewaardeerde partners: