Button om omhoog te scrollen naar bovenkant pagina
fotografie.nl logo

Fujifilm X Experttips

In Fujifilm X Experttips beschrijft Rico Pfirstinger (columnist van X-Pert Corner en workshopdocent) alles over de mogelijkheden van de camera's uit de X-serie van Fujifilm. Dankzij diepgaand onderzoek en zijn jarenlange ervaring met deze camera’s kan hij al zijn kennis met hierover delen. Om welke camera uit de X-serie het ook gaat - of het nu de X-T3, X-H1, X-T2, X-Pro2, X100F, X-T20, X-E3, X-E3, GFX of een andere camera uit de X-serie - Rico komt tot de kern van de zaak.

Hij biedt een overvloed aan tips en praktische informatie die niet te vinden is in gebruikershandleidingen of ergens anders. Deze kennis zorgt voor optimaal gebruik van een camera uit de X-serie.

Fujifilm X Experttips, 142 manieren om het meeste uit uw Fujifilm X-serie camera te halen - Rico Pfirstinger, isbn 9789463561112

Na registratie krijg je gratis toegang tot de webversie van het boek, plus relevante extra's.

Over de auteur

Rico Pfirstinger schrijft het populaire blog X-Pert Corner en geeft workshops onder de naam Fuji X Secrets, waarin hij tips geeft over het gebruik van de Fujifilm X-seriecamera’s. Hij studeerde communicatiewetenschappen en heeft sinds de jaren tachtig van de vorige eeuw gewerkt als journalist, publicist en fotograaf.

Hij schreef talloze boeken over zeer verschillende onderwerpen, van computertechnologie en desktoppublishing tot hondenslederennen. Hij was afdelingshoofd speciale opdrachten bij Hubert Burda Media in München, Duitsland, en later ook hoofdredacteur van een wintersportwebsite.

Na acht jaar als freelance filmcriticus in Los Angeles, Verenigde Staten, woont Rico nu weer in Duitsland en wijdt hij zijn tijd aan digitale fotografie en compacte camerasystemen.

Fujifilm X Experttips - Rico Pfirstinger
Pagina's: 320
Prijs: € 36,15
Uitgever: Van Duuren Media

Bestel dit boek
Zeg het voort...
Nieuwsbrief
De nieuwste artikelen in je Mailbox?
checkbox
Bedankt! Je aanmelding is verstuurd en we voegen je gegevens toe aan onze lijst. Let op: zorg ervoor dat het door ons gebruikte e-mailadres (info@fotografie.nl) voor de nieuwsbrief straks niet naar je spambox gaat.
Oeps! Er is iets misgegaan bij het versturen, probeer het opnieuw of stuur een bericht naar info@fotografie.nl
Fotografie.nl wordt mede mogelijk gemaakt door: