Button om omhoog te scrollen naar bovenkant pagina
fotografie.nl logo
Bezoek ook onze Fotokadoshop ...

Fotograferen met de Fujifilm X-T-serie, 2e editie

In Fotograferen met de Fujifilm X-T-serie komen de veelzijdige Fujifilm-camera’s uit de X-T-serie aan bod. Eerst wordt er kennis gemaakt met de camera’s en de diverse beschikbare accessoires. Vervolgens komen de belangrijkste camera-instellingen aan de beurt.

Fotograferen met de Fujifilm X-T-serie, 2e editie - Joke beers-Blom, isbn 9789463560931

Bij de overstap van een spiegelreflexcamera naar een van de systeemcamera’s van Fujifilm is het even zoeken, aangezien veel zaken net een beetje anders gaan. De auteur geeft tips en een overzicht van de belangrijkste mogelijkheden. Zelf kreeg ze het gevoel weer echt te fotograferen, net als in het analoge tijdperk.

Om meer plezier te kunnen beleven aan de fotohobby is dit boek een aanvulling op de handleiding en geeft het veel aandacht aan het juiste gebruik van de Fujifilm-camera. Onderwerpen als een correcte belichting en de juiste manier van scherpstellen, maar ook het belang van een goede compositie komen aan bod. Daarnaast is dit boek gelardeerd met vele, fraaie foto’s ter inspiratie, alle gemaakt met de in dit boek beschreven camera’s.

Na registratie krijg je gratis toegang tot de webversie van het boek, plus relevante extra's.

Over de auteur

Joke Beers-Blom fotografeert al bijna veertig jaar fanatiek. Ze is lid van een fotoclub en staat zo nu en dan amateurfotografen bij. Haar andere passie is reizen, met Australië en IJsland als favoriete bestemmingen. Joke Beers-Blom schrijft sinds 2002 over digitale fotografie en digitale beeldbewerking.

Fotograferen met de Fujifilm X-T-serie, 2e editie. Voor de de X-T100, X-T2, X-T20, X-T3 en latere modellen - Joke Beers-Blom
Pagina's: 204
Prijs: € 32,99
Uitgever: Van Duuren Media
ISBN: 9789463560931

Bestel dit boek
Zeg het voort...
Nieuwsbrief
De nieuwste artikelen in je Mailbox?
Nu na aanmelding 10% korting op je bestelling in de Fotokadoshop !
Naam
e-mail
checkbox

Bedankt! Je aanmelding is verstuurd en we voegen je gegevens toe aan onze lijst. Let op: zorg ervoor dat het door ons gebruikte e-mailadres (info@fotografie.nl) voor de nieuwsbrief straks niet naar je spambox gaat. Als dank voor je aanmelding krijg je met de kortingscode 7EB53SKCM3P4 eenmalig 10% korting op een bestelling in de Fotokadoshop. Bewaar deze code goed, we sturen geen e-mail ter bevestiging.

Oeps! Er is iets misgegaan bij het versturen, probeer het opnieuw of stuur een bericht naar info@fotografie.nl

gewaardeerde partners: