Button om omhoog te scrollen naar bovenkant pagina
fotografie.nl logo

Focus op fotografie - Reisfotografie, 2e editie

Focus op Fotografie: Reisfotografie, 2e editie

Als je op reis gaat wil je thuiskomen met een serie geslaagde foto's die een indruk geeft van de beleving van je ervaringen en de inspirerende omgeving. Deze uitgave helpt je op weg met de voorbereidingen van reis en verblijf, de keuze van de fotoapparatuur, de bewuste kadering van onderwerpen en het werk bij thuiskomst.

Reisfotografie wordt in één adem genoemd met de andere bekende thema’s van de fotografie, maar omvat eigenlijk het hele fotografische spectrum van onderwerpen. Op reis kom je namelijk alle onderwerpen tegen die een fotograaf voor zijn lens kan krijgen: landschap, architectuur, natuur, macro, portret, product, actie, onderwater, nacht...

Focus op Fotografie: Reisfotografie, 2e editie door Marcel Scholing Pieter Dhaeze, isbn 9789463561334

Met de ervaring en kennis van dagelijkse fotografie alleen kom je er niet. Mogelijk dienen zich extreme situaties aan met exotische modellen van mensen, dieren en planten. Dat maakt het soms allemaal nog een stukje moeilijker, maar tegelijk uitdagender. En de bevrediging van een geslaagde opname is daarmee des te groter. In dit boek zijn zoveel mooie foto's bijeengebracht dat je niet kunt wachten zelf op pad te gaan om jouw kijk op de wereld vast te leggen.

Handig om te weten: van dit boek is een webversie beschikbaar. Als je je registreert, krijg je gratis toegang, plus relevante extra’s.

De auteurs

Marcel Scholing (1964) heeft als fotograaf ruim tien jaar voor verschillende fotobureaus en opdrachtgevers gewerkt. Tegenwoordig is hij docent fotografie en daarnaast zelfstandig fotograaf. Hij geeft workshops en begeleidt fotoreizen voor SNP Natuurreizen.

Pieter Dhaeze is vormgever, educatief fotograaf, auteur en uitgever. Hij publiceert zijn praktische kennis en ervaringen via educatieve artikelen in diverse landelijke tijdschriften en op websites. Ook geeft hij trainingen en workshops in zijn studio of op locatie en op aanvraag lezingen in boekhandels en bij bedrijven.

Focus op Fotografie: Reisfotografie, 2e editie - Marcel Scholing Pieter Dhaeze
Pagina’s: 248
Prijs: € 36,99
Uitgever: Van Duuren Media

Bestel dit boek
Zeg het voort...
Nieuwsbrief
De nieuwste artikelen in je Mailbox?
checkbox
Bedankt! Je aanmelding is verstuurd en we voegen je gegevens toe aan onze lijst. Let op: zorg ervoor dat het door ons gebruikte e-mailadres (info@fotografie.nl) voor de nieuwsbrief straks niet naar je spambox gaat.
Oeps! Er is iets misgegaan bij het versturen, probeer het opnieuw of stuur een bericht naar info@fotografie.nl
Fotografie.nl wordt mede mogelijk gemaakt door: