Door op "Alle cookies accepteren" te klikken, gaat u akkoord met het opslaan van cookies op uw apparaat om de sitenavigatie te verbeteren, het sitegebruik te analyseren en te helpen bij onze marketinginspanningen. Bekijk onze Privacy Policy voor meer informatie..
Button om omhoog te scrollen naar bovenkant pagina
fotografie.nl logo

De smartphone fotograaf - Mike Kus

De smartphone fotograaf. Maak geweldige foto's met je telefoon - Mike Kus

In deze praktische gids De smartphone fotograaf deelt Mike Kus allerlei tips, trucjes en technieken waarmee je je smartphone fotografie heel eenvoudig naar een hoger niveau tilt.

Iedereen heeft een camera op hun telefoon. Mike Kus, een fotograaf met 767k volgers op Instagram (@mikekus), toont je eenvoudige trucs en technieken waarmee je mooiere en betere foto’s kunt maken.

De smartphone fotograaf van Mike Kus (www.bispublishers.com)
De smartphone fotograaf van Mike Kus (www.bispublishers.com)

Zijn methode is voor iedereen geschikt: hij maakt geen gebruik van een specifieke cameratechnologie, maar past de basisprincipes toe waarmee jij – ongeacht je camera – een betere fotograaf kunt worden. De smartphone fotograaf is geschreven, ontworpen en geïllustreerd door de auteur.

"99 procent van wat een foto tot een succes maakt, ben jij. Niet de spullen die je gebruikt, maar jouw oog als fotograaf en de creatieve beslissingen die jij neemt, hebben de grootste invloed op de foto's die je maakt." ~ Mike Kus

De smartphone fotograaf van Mike Kus (www.bispublishers.com)

De smartphone fotograaf. Maak geweldige foto's met je smartphone is een handzaam boekje met een fijne harde kaft.

De smartphone fotograaf - Mike Kus
Pagina's: 144
Prijs: € 18,00
Uitgever: BIS Publishers
ISBN: 9781786272355

Bestel dit boek
Zeg het voort...
Ontdek meer
Nieuwsbrief
De nieuwste artikelen in je Mailbox?
Naam
e-mail
checkbox

Bedankt! Je aanmelding is verstuurd en we voegen je gegevens toe aan onze lijst. Let op: zorg ervoor dat het door ons gebruikte e-mailadres (info@fotografie.nl) voor de nieuwsbrief straks niet naar je spambox gaat. Als dank voor je aanmelding krijg je met de kortingscode 7EB53SKCM3P4 eenmalig 10% korting op een bestelling in de Fotokadoshop. Bewaar deze code goed, we sturen geen e-mail ter bevestiging.

Oeps! Er is iets misgegaan bij het versturen, probeer het opnieuw of stuur een bericht naar info@fotografie.nl

gewaardeerde partners: