Button om omhoog te scrollen naar bovenkant pagina
fotografie.nl logo

Canon RF 35mm F1.4L VCM en Canon Speedlite EL-10

 Canon RF 35mm F1.4L VCM en Canon Speedlite EL-10

Canon onthult de RF 35mm F1.4L VCM, een baanbrekende hybride lens die als eerste in zijn soort zowel fotografie als videografie naadloos combineert. Tevens presenteert Canon de nieuwe Speedlite EL-10, ontworpen om portretten met verstelbare belichting naar een hoger niveau te tillen.

De hybride RF 35mm F1.4L VCM lens biedt creatieve fotografen de flexibiliteit voor zowel fotografie als videografie, met unieke functies zoals een speciale irisring en een diafragma met 11 lamellen voor vloeiende onscherpte. De veelzijdige lens minimaliseert focus breathing, ideaal voor het vastleggen van evenementen en straatdocumentaires.

Voor een evenement of reportagefoto's op straat biedt de brandpuntsafstand van 35 mm een ideaal perspectief. De RF 35mm F1.4L VCM lens biedt een diafragma van f/1.4 voor prachtige creatieve resultaten, zelfs bij weinig licht. Met voor- en achterfilters is er volop ruimte voor creativiteit.

Ontworpen voor fotojournalisten en content creators, zorgt de snelle Nano USM en VCM technologie voor razendsnelle en nauwkeurige scherpstelling. De Lens Control Ring en aanpasbare Lens Function Button bieden extra controle tijdens het fotograferen en filmen.

Voor fotografen in uitdagende omgevingen biedt de L-serie behuizing van de RF 35mm F1.4L VCM betrouwbare bescherming. Een fluor coating houdt vuil en zand weg, terwijl het lichte ontwerp langdurig comfort garandeert. Asferische en UD-lenselementen met Super Spectra- en ASC-coatings zorgen voor kristalheldere beelden zonder reflecties, zelfs bij fel zonlicht.

De Speedlite EL-10 biedt een snelle oplaadtijd van 1,5 seconde en naadloze integratie met op afstand bedienbare functies. Dankzij de multifunctionele shoe-interface verloopt de communicatie soepel, wat de opname-ervaring vereenvoudigt.

Gekoppelde aangepaste modi passen zich aan veranderende lichtomstandigheden aan, en via de Camera Connect app kunnen instellingen op afstand worden aangepast voor het samenspel tussen camera en Speedlite.

Met een zoombereik van 24-105 mm en flexibel vermogensbereik biedt de Speedlite EL-10 content creators de controle over de belichting overnemen. Dit zorgt voor professionele resultaten, of het nu gaat om het benadrukken van de schittering in ogen of het creëren van een zachte flits voor sfeervolle portretten.

Prijs en beschikbaarheid

De RF 35mm F1.4L VCM krijgt een verkoopadviesprijs van € 1.929,99, de Speedlite EL-10 zal verkrijgbaar zijn voor € 309,-.
De salesstart van beide producten moet nog bevestigd worden.

Bestel dit boek
Zeg het voort...
Ontdek meer
Nieuwsbrief
De nieuwste artikelen in je Mailbox?
checkbox
Bedankt! Je aanmelding is verstuurd en we voegen je gegevens toe aan onze lijst. Let op: zorg ervoor dat het door ons gebruikte e-mailadres (info@fotografie.nl) voor de nieuwsbrief straks niet naar je spambox gaat.
Oeps! Er is iets misgegaan bij het versturen, probeer het opnieuw of stuur een bericht naar info@fotografie.nl
Fotografie.nl wordt mede mogelijk gemaakt door: