Button om omhoog te scrollen naar bovenkant pagina
fotografie.nl logo

Canon EOS M50 Mark II, voor vloggers, bloggers en influencers

Camera Canon EOS M50 Mark II

Canon Europe kondigt vandaag de opvolger aan van de bekroonde EOS M50: de EOS M50 Mark II. Met de EOS M50 Mark II brengen zij een veelzijdige systeemcamera op de markt, met nieuwe slimme functies, ideaal zijn voor de content creators onder ons.

Canon EOS M0 Mark II

Wereldwijd is er nog steeds een grote behoefte aan het creëren, delen en bekijken van content op Instagram, YouTube en Twitch. Mensen besteden meer tijd aan het ontdekken van hobby’s en het leren van nieuwe vaardigheden.

Alleen al in Europa zag TikTok tussen 2019 en 2020 het maandelijks gebruik met 93 procent toenemen onder 16- tot 64-jarigen.

De nieuwe Canon EOS M50 Mark II is een kleine, krachtige systeemcamera die het hele proces van beeldregistratie tot het uploaden van dit soort content gemakkelijk maakt.

Met deze camera leg je dan ook 4K-video vast, landscape of verticaal, of kun je in Full HD rechtstreeks naar YouTube streamen.

Canon Eos M50 Mark II
Canon Eos M50 Mark II

Met een microfooningang van 3,5 mm en een HDMI- en USB-uitgang heeft deze camera alle aansluitmogelijkheden die een content creator nodig kan hebben.

De compacte body, het variangle-touchscreen en de compatibiliteit met een serie Canon-lenzen geven gebruikers volledige creatieve vrijheid, zowel voor het vastleggen van composities als voor vloggen.

Perfect voor content creators

De Canon EOS M50 Mark II is geschikt voor het maken van hoogwaardige foto’s voor Instagram reels, het delen van een verticale video op TikTok of het maken van een livestream naar YouTube.

Canon Eos M50 Mark II

Met de HDMI-uitgang kunnen gebruikers livestreams met een professionele uitstraling maken en met Canon’s gratis EOS Webcam Utility-software zijn eenvoudig streamen op Twitch en haarscherpe videochats met vrienden en familie allemaal mogelijk.

Om tegemoet te komen aan de vraag naar content die snel de doelgroep moet bereiken, beschikt de Mark II bovendien over een verbeterde mobiele connectiviteit via Wi-Fi en Bluetooth.

Dit maakt bediening vanaf een mobiel apparaat mogelijk en zijn foto’s en video’s direct te uploaden naar social media-kanalen, zodat niemand iets mist.

Val op in de social media feeds

Elke minuut worden meer dan 300.000 verhalen op Instagram geplaatst en om op te vallen is kwaliteit van de content essentieel. Met de EOS M50 Mark II kunnen content creators gebruikmaken van Canon’s EF-M-lenzen en EF-lenzen met vattingsadapter, waaronder een ultragroothoeklens – perfect voor vlogs – of een lens met een geringe scherptediepte voor de beste selfies.

De snelheid van de camera, de 24,1 Megapixel APS-C-sensor, de Intelligent Auto modi en Eye Detection geven content creators ook een voorsprong als het om fotografie gaat: haarscherpe actiefoto’s trekken de aandacht van scrollers op social media.

Canon Eos M50 Mark II

Het is niet alleen de visuele kwaliteit die ervoor zorgt dat de content van gebruikers meer views en volgers krijgen, ook de audiokwaliteit is belangrijk.

De Canon EOS M50 Mark II heeft een 3,5mm microfoonaansluiting zodat ambitieuze YouTubers vlogs kunnen maken die een uitstekende geluidskwaliteit hebben.

De Canon EOS M50 Mark II is perfect voor vloggers, bloggers en influencers. Het is de ideale keuze voor online content creators die op zoek zijn naar de hoogste beeldkwaliteit, slimme functies en die in real-time willen streamen naar hun volgers.

Prijs en beschikbaarheid

De Canon EOS M50 Mark II body heeft een verkoopadviesprijs van €619,99 –. De EOS M50 Mark II kit inclusief de EF-M 15-45mm f/3.5-6.3 IS STM-lens heeft een verkoopadviesprijs van €749,99 – en is vanaf eind maart 2021 verkrijgbaar.

Bestel dit boek
Zeg het voort...
Ontdek meer
Nieuwsbrief
De nieuwste artikelen in je Mailbox?
checkbox
Bedankt! Je aanmelding is verstuurd en we voegen je gegevens toe aan onze lijst. Let op: zorg ervoor dat het door ons gebruikte e-mailadres (info@fotografie.nl) voor de nieuwsbrief straks niet naar je spambox gaat.
Oeps! Er is iets misgegaan bij het versturen, probeer het opnieuw of stuur een bericht naar info@fotografie.nl
Fotografie.nl wordt mede mogelijk gemaakt door: