Button om omhoog te scrollen naar bovenkant pagina
fotografie.nl logo

Bewuster & beter mooiere foto’s voor print, scherm & internet

In de Bewuster en beter-uitgave Mooiere foto’s voor print, scherm en internet wordt alles verteld over wat de pixels van een digitale foto zijn, hoe foto’s bewerkt kunnen worden, wat belangrijke aspecten zijn voor het aanleveren van bestanden.

Bewuster & beter mooiere foto’s voor print, scherm & internet - Pieter Dhaeze, isbn 9789059404854

Ook wordt een redelijk compleet overzicht gegeven van alle publicatiemogelijkheden van dit moment: van vertoning op een iPad, op Flickr of uw eigen webgalerie, via een diavoorstelling op een HD-televisie of YouTube tot reproductie in een prachtig fotoboek of als weergaloze canvas.“Een foto is pas een foto als ze afgedrukt is”. Dit citaat stamt uit de vorige eeuw, maar heeft in deze digitale tijd niet aan waarde ingeboet.

Integendeel. Anno 2010 is het aantal mogelijkheden om foto’s te delen met familie, vrienden en zelfs de rest van de wereld zo ontzettend gegroeid, dat het een serieus fotograaf onwaardig is als hij zijn foto’s in een vergeten mapje op zijn computer laat ʻonderstoffen’.

Dit boek is een bron van kennis en inspiratie en zorgt ervoor dat u zelf en ook anderen op elk moment en overal optimaal kunnen genieten van uw fotografische prestaties. Have fun, show your pictures.

De auteur

Pieter Dhaeze is zelfstandig vormgever en fotograaf. Hij publiceert zijn praktische kennis en ervaringen via educatieve artikelen in diverse landelijke tijdschriften en websites. 

Bewuster & beter mooiere foto’s voor print, scherm & internet - Pieter Dhaeze
Pagina’s: 192
Uitgever: Van Duuren
ISBN: 9789059404854

Bestel dit boek
Zeg het voort...
Ontdek meer
Nieuwsbrief
De nieuwste artikelen in je Mailbox?
checkbox
Bedankt! Je aanmelding is verstuurd en we voegen je gegevens toe aan onze lijst. Let op: zorg ervoor dat het door ons gebruikte e-mailadres (info@fotografie.nl) voor de nieuwsbrief straks niet naar je spambox gaat.
Oeps! Er is iets misgegaan bij het versturen, probeer het opnieuw of stuur een bericht naar info@fotografie.nl
Fotografie.nl wordt mede mogelijk gemaakt door: