Button om omhoog te scrollen naar bovenkant pagina
fotografie.nl logo

Workshop: Experience & Experiment

Workshop: fotografie Experience & Experiment op Tenerife
foto: © Jet ter Halle

Datum: 11-18 november 2023
Tijd: start 11 november 16:00 uur
Geschikt voor: Beginners
Prijs: v. a. € 1595,= p.p.
Door: Jet ter Halle
Plaats: Icod de los Vinos, Santa Cruz de Tenerife, Spanje

Fotografie Trip | Experience & Experiment | Tenerife | November 2023

Ben je op zoek naar het verbeteren van je fotografische vaardigheden? Sta je te popelen om prachtige locaties te ontdekken met gelijkgestemde fotografie liefhebbers?

Tijdens deze trip naar Tenerife, zul je vertrouwd raken met de functies van je camera en de basisprincipes van fotografie onder de knie krijgen. Door samen te experimenteren, duiken we zowel in portret- als landschapsfotografie. Kom en maak deel uit van deze reis naar Tenerife!

foto: © Jet ter Halle

Jet ter Halle, een Nederlandse documentairefotograaf, is toegewijd aan het vastleggen en benadrukken van maatschappelijke kwesties met haar fotografie. Haar doel is om een dialoog te creëren door het publiek te confronteren met de sociale situatie waarin haar onderwerpen zich bevinden.

Haar lopende project Freedom Seekers draait om asielzoekers die gedwongen zijn hun thuisland te verlaten vanwege hun seksuele geaardheid. Van 5 t/m 28 oktober 2023 zijn de foto's van dit fotoproject te bewonderen in Stadskant in Gouda.

Naast sociale documentaires, is Jet gespecialiseerd in bedrijfsfotografie. Ze vindt het leuk om de verhalen van ondernemers te tonen: hun passie, de producten of diensten die ze aanbieden, en de mensen die erbij betrokken zijn. Ze kan mensen in hun meest oprechte momenten vastleggen, en stelt ze snel op hun gemak, waardoor hun ware essentie zichtbaar wordt in haar foto's.

foto: © Jet ter Halle - Freedom Seekers

De deelnemers aan de fotografieworkshop Experience & Experiment zullen voornamelijk leren door middel van een praktijkgerichte benadering.

De basisbeginselen en technieken voor portret- en landschapsfotografie zullen in eerste instantie door Jet worden uitgelegd en gedemonstreerd. Vervolgens krijgen de deelnemers de kans om deze kennis te consolideren en hun eigen vaardigheden te verbeteren door middel van specifieke opdrachten.

je leert door te doen!

Het zal een proces zijn van aanleren, begrijpen, en vervolgens zelf implementeren en experimenteren. Op deze manier kunnen de deelnemers de theorie echt omzetten in de praktijk en zo hun fotografische technieken verfijnen. Ook het samenwerken met anderen helpt hierbij. Jet werkt voornamelijk met beginnende fotografen die oprecht enthousiast zijn om te leren en te ontdekken.

foto: © Jet ter Halle

Tijdens deze reis heeft een spiegelloze systeemcamera of DSLR de voorkeur. Met elke camera kun je goede foto's maken, dus je kunt gebruiken wat je hebt en ontdekken tijdens deze reis of er iets anders nodig is in je toekomstige fotografie. Neem even contact op als je twijfelt over welke uitrusting je mee moet nemen of als je advies wilt.

Kosten: 8-daagse fotografiereis vanaf € 1.595,= incl. BTW (afhankelijk van privé of gedeelde kamer).
Inbegrepen:
7 nachten in de accomodatie, welkomstdiner, 7x ontbijt, 2x lunch, koffie, thee, water, fruit en snacks in de accomodatie, transport naar de fotolocaties.
Niet inbegrepen: vliegtickets, reisverzekering, lunch/diner en drankjes buiten de accomodatie.
Conditie en fitheid: we gaan ook wandelen, bij twijfel of vragen hierover, neem contact op met Jet.

Meer informatie en het volledige programma: www.jetterhalle.com
of whatsapp: +31 6 337 74 538 of e-mail: jthphotoart@gmail.com

Bestel dit boek
Zeg het voort...
Nieuwsbrief
De nieuwste artikelen in je Mailbox?
checkbox
Bedankt! Je aanmelding is verstuurd en we voegen je gegevens toe aan onze lijst. Let op: zorg ervoor dat het door ons gebruikte e-mailadres (info@fotografie.nl) voor de nieuwsbrief straks niet naar je spambox gaat.
Oeps! Er is iets misgegaan bij het versturen, probeer het opnieuw of stuur een bericht naar info@fotografie.nl
Fotografie.nl wordt mede mogelijk gemaakt door: