Button om omhoog te scrollen naar bovenkant pagina
fotografie.nl logo
Bezoek ook onze Fotokadoshop ...

Winnaar Fotowedstrijd Straatfotografie

Winnaars Fotowedstrijd Straatfotografie 2021 van Fotografie.nl

Amateurfotograaf Tilly Meijer is de publiekswinnaar van de fotowedstrijd Straatfotografie op Fotografie.nl.

Zij heeft een Forex wanddecoratie van Fotofabriek.nl t.w.v. € 62,99 plus een tegoedbon van € 25,00 van de Fotokadoshop van Fotografie.nl gewonnen als prijs voor haar foto van de vermoeide vrouw met gesloten ogen die met haar hoofd in haar handen op haar ellebogen steunt aan een terrastafel.

Tilly Meijer: "De foto is gemaakt in Berlijn, waar ik met de fotoclub waar ik lid van ben een paar dagen doorbracht. We hadden heerlijk door de stad gezworven en bergen foto's gemaakt toen ik deze vrouw op een terras aantrof. Het leek alsof ze een drankje teveel op had en daarna in slaap begon te vallen. Omdat het er zo grappig uitzag heb ik er een paar foto's van gemaakt. Deze foto komt in zwart-wit beter tot zijn recht."

foto: © Tilly Meijer

In totaal werden er voor deze wedstrijd 103 foto's voor deze wedstrijd ingezonden en is er 557 keer door het publiek gestemd.

Top 5

1. Tilly Meijer
2. Peter Nijskens
3. Straatmoment
4. Rob Kints
5. Anne Droogsma

Een selectie van de beste foto's die ingezonden zijn kun je bekijken bij de Fotowedstrijd Straatfotografie.

Onder onze lezers bevinden zich veel inspirerende fotografische talenten die naamsbekendheid verdienen... Binnenkort starten we met een nieuwe fotowedstrijd dus blijf ons volgen via nieuwsbrief en social media !!

Bestel dit boek
Zeg het voort...
Ontdek meer
Nieuwsbrief
De nieuwste artikelen in je Mailbox?
Nu na aanmelding 10% korting op je bestelling in de Fotokadoshop !
Naam
e-mail
checkbox

Bedankt! Je aanmelding is verstuurd en we voegen je gegevens toe aan onze lijst. Let op: zorg ervoor dat het door ons gebruikte e-mailadres (info@fotografie.nl) voor de nieuwsbrief straks niet naar je spambox gaat. Als dank voor je aanmelding krijg je met de kortingscode 7EB53SKCM3P4 eenmalig 10% korting op een bestelling in de Fotokadoshop. Bewaar deze code goed, we sturen geen e-mail ter bevestiging.

Oeps! Er is iets misgegaan bij het versturen, probeer het opnieuw of stuur een bericht naar info@fotografie.nl

gewaardeerde partners: