Button om omhoog te scrollen naar bovenkant pagina
fotografie.nl logo

Winnaar Fotowedstrijd ROOD

Winnaars Fotowedstrijd ROOD 2021 van Fotografie.nl

Professioneel fotograaf Jan Rijnders is de publiekswinnaar van de fotowedstrijd ROOD op Fotografie.nl. Hij ontvangt een Forex wanddecoratie van Fotofabriek.nl plus een tegoedbon ter waarde van € 25,00 van de Fotokadoshop van Fotografie.nl als prijs voor het insturen van het portret van het model met de rode verf.

Jan Rijnders: "Deze foto is afkomstig uit de serie red & blue. Dit betrof een liquid colorshoot waarbij twee modellen vanaf twee zijden werden bekogeld met waterverf, waarbij een in de kleur rood (zoals de winnende foto) en een in de kleur blauw."

Model wordt bekogeld met rode verf - door fotograaf Jan Rijnders
foto: © Jan Rijnders - red

In totaal werden er voor deze wedstrijd 90 foto's door de redactie goedgekeurd en is er 312 keer door het publiek gestemd.

Een selectie van de beste foto's die ingezonden zijn kun je bekijken bij Fotowedstrijd ROOD.

Onder onze lezers bevinden zich veel inspirerende fotografische talenten die gezien mogen worden... Volgende week starten we met een nieuwe fotowedstrijd dus blijf ons volgen via nieuwsbrief en social media !!

Bestel dit boek
Zeg het voort...
Ontdek meer
Nieuwsbrief
De nieuwste artikelen in je Mailbox?
checkbox
Bedankt! Je aanmelding is verstuurd en we voegen je gegevens toe aan onze lijst. Let op: zorg ervoor dat het door ons gebruikte e-mailadres (info@fotografie.nl) voor de nieuwsbrief straks niet naar je spambox gaat.
Oeps! Er is iets misgegaan bij het versturen, probeer het opnieuw of stuur een bericht naar info@fotografie.nl
Fotografie.nl wordt mede mogelijk gemaakt door: