Button om omhoog te scrollen naar bovenkant pagina
fotografie.nl logo

Online cursus Photoshop voor beginners en gevorderden

Online Photoshop cursus

Online Photoshop cursus over fotomanipulatie en grafisch ontwerpen zoals de professionals dat doen, zonder maandenlang te moeten oefenen.

Voor wie

Creatieve hobbyisten: iedereen die gewoon lekker creatief aan de gang wil gaan met Photoshop.
Grafisch/digitale ontwerpers: mensen die geld willen verdienen met grafisch en digitaal ontwerpen.
Content creators/influencers: voor wie op social media content maakt en een hogere kwaliteit wenst.
Hobbyfotografen: voor de creatieve fotograaf die zijn/haar foto's naar een volgend niveau wil tillen.

Wat je leert

  • De laatste technieken op het gebied van Photoshop om elke foto om te toveren tot een eigen kunstwerk. Bewerk kleuren, ogen, tanden, gezichten, lichamen en pas filters toe om elke foto te bewerken.
  • Krijg de basis van grafisch ontwerpen (graphic design) onder de knie door middel van gratis afbeeldingen, lettertypes en vormen. We ontwerpen samen een A4 document en visitekaartje.
  • Master Photoshop door snel en efficient te kunnen werken door middel van: sneltoetsen, instellingen en andere handige onbekende trucjes die de echte professionals dagelijks gebruiken.
  • Leer kijken als een designer om elk ontwerp te ontleden. Hierdoor zul je veel ideeën krijgen en in de toekomst altijd genoeg inspiratie hebben om zelfstandig aan de slag te gaan.

Vereisten

  • Een laptop of computer met internet verbinding (Windows of Mac)
  • Adobe Photoshop (ik laat je in de cursus zien hoe je Photoshop koopt)

Beschrijving

Veel mensen die Photoshop proberen haken na korte tijd af. Dit komt doordat er zoveel functies in Photoshop zitten waardoor je soms het overzicht kwijt raakt. Er is zo veel materiaal online te vinden over Photoshop dat je soms door de bomen het bos niet meer ziet.

Het leren van Photoshop is enorm leuk. Het is alsof je een tovenaar bent op de computer. Na deze cursus zijn je foto's nooit meer saai, maar trekken ze de aandacht.
In deze cursus word je ook geleerd hoe je grafisch kunt ontwerpen in Photoshop, waardoor je geld kunt gaat verdienen met design.

Dus: geen cursus van veertig uur waar geen eind aan lijkt te komen. maar gewoon de functies die je nodig hebt leren zonder poespas.

Mocht de cursus je toch niet bevallen, dan kun je zonder moeite je geld binnen 30 dagen terugvragen.

Schrijf je nu in en begin direct!

Bestel dit boek
Zeg het voort...
Nieuwsbrief
De nieuwste artikelen in je Mailbox?
checkbox
Bedankt! Je aanmelding is verstuurd en we voegen je gegevens toe aan onze lijst. Let op: zorg ervoor dat het door ons gebruikte e-mailadres (info@fotografie.nl) voor de nieuwsbrief straks niet naar je spambox gaat.
Oeps! Er is iets misgegaan bij het versturen, probeer het opnieuw of stuur een bericht naar info@fotografie.nl
Fotografie.nl wordt mede mogelijk gemaakt door: