Button om omhoog te scrollen naar bovenkant pagina
fotografie.nl logo

Lensbaby OMNI Universal Expansion Pack Rainbow

Lensbaby OMNI Universal Expansion Pack Rainbow

De nieuwe Lensbaby OMNI Universal Expansion Pack Rainbow set, een toevoeging aan het OMNI Creative Filter System, biedt fotografen een reeks kleurrijke, prismatisch gecoate kristallen wands en filters die zijn ontworpen om opnamen te voorzien van het levendige spectrum van de regenboog.

Deze filters kunnen één element van je beeld of het hele gezichtsveld van je objectief bedekken. De drie unieke prismatisch gecoate kristallen wands creëren effecten die variëren van subtiele tot dramatische kleureffecten, afhankelijk van het kristal en de scène die gefotografeerd wordt.

Het Lensbaby OMNI Universal Expansion Pack Rainbow bevat drie glaskristallen, vijf kleurenfilters, drie regenboogfilters en drie gewatteerde prismatische filters. Dit nieuwe pakket biedt meer unieke kleur- en fractal effecten dan elk ander OMNI Expansion Pack tot nu toe.

Linear Rainbow Filter
Creëert een filmische regenboog strook in één as, verstelbaar door het filter voor het objectief te draaien. Het effect wordt versterkt met kleinere en fellere lichtbronnen en voegt een dynamisch element toe aan elke compositie.

Scepter Wand:
Een glazen kristal met gedurfde kleureffecten, waarbij gebruik wordt gemaakt van grote symmetrische facetten om beelden te fragmenteren in verzadigde patronen van reflecterende en brekingselementen, voor een visueel opvallende impact.

Starburst Rainbow Filter
Produceert een uitbarsting van regenboogstrepen over vier assen, met scherpere lichtpunten die het effect versterken, perfect om een dramatische flair toe te voegen aan foto's 's nachts of foto's met tegenlicht.

Swirl Rainbow Filter
Genereert een zeeschelp / spiraalvormig regenboogpatroon dat een zachte gloed en subtiele regenboogeffecten toevoegt aan foto's, vooral effectief in scènes zonder felle puntlichtbronnen.

Quilted Iridescent Filters
Deze filters in blauw, goud en roze creëren overstralingseffecten en kleurengloeds die de onvoorspelbare schoonheid van lichtlekken oproepen, en kunnen worden ingezet om de randeffecten en scherpte van de foto te veranderen.

Doorschijnende kleurenfilters
Creëer een kleurzweem in rood, groen, blauw, geel en/of oranje op je hele afbeelding of delen ervan.

Repeater- en Bat Wands
Bieden subtiele kleureffecten, waarbij de Repeater Wand het beeld in herhalende segmenten snijdt en de Bat Wand lichtpunten omvormt in unieke flare artefacten.

Beschikbaarheid en prijs

De Lensbaby OMNI Universal Expansion Rainbow is verkrijgbaar voor een adviesprijs van € 99,99. Elk pakket bevat de regenboog- en prismafilters, kristal Wands en universele klemmen, allemaal verpakt in een fraai vormgegeven verpakking.

Houd er rekening mee dat je een extra Lensbaby OMNI Creative Filter System small of large set nodig hebt om dit OMNI Universal Expansion Rainbow uitbreidingspakket te kunnen gebruiken.

Bestel dit boek
Zeg het voort...
Ontdek meer
Nieuwsbrief
De nieuwste artikelen in je Mailbox?
checkbox
Bedankt! Je aanmelding is verstuurd en we voegen je gegevens toe aan onze lijst. Let op: zorg ervoor dat het door ons gebruikte e-mailadres (info@fotografie.nl) voor de nieuwsbrief straks niet naar je spambox gaat.
Oeps! Er is iets misgegaan bij het versturen, probeer het opnieuw of stuur een bericht naar info@fotografie.nl
Fotografie.nl wordt mede mogelijk gemaakt door: