Button om omhoog te scrollen naar bovenkant pagina
fotografie.nl logo

NiSi Swift FS ND-filtersets

NiSi Swift FS ND-filtersets

De nieuwe NiSi Swift FS ND filter Kit is een maatoplossing voor fotografen en videografen die snelheid en precisie eisen in hun werk. De Neutrale Dichtheid (ND) filters FS ND8, FS ND64 en FS ND1000 worden nu aangeboden in één handige set.

Het NiSi Swift filtersysteem is een niet-magnetische oplossing die is ontworpen om snel en efficiënt filters te verwisselen. Dit systeem is met name geschikt voor dynamische opnameomgevingen waar de omstandigheden snel veranderen en snelle aanpassing essentieel is.

De vier nieuwe NiSi Swift FS ND kits zijn voorzien van Swift adapterringen, die het mogelijk maken om objectieven met verschillende filterschroefdraad van 40,5 mm tot 95 mm te gebruiken met slechts één Swift FS ND filter van hetzelfde formaat.

Deze functie is handig voor professionals die meerdere objectieven gebruiken onder verschillende opnamescenario's en zorgt voor compatibiliteit en efficiëntie.

De NiSi Swift FS ND Kit is ontworpen met verschillende gekleurde filterranden om zo snel en eenvoudig elke filtersterkte te herkennen, zodat men snel filters kan wisselen of stacken op basis van de opnamebehoefte.

NiSi Swift FS ND Kit - items FS-ND-Kit 95mm

Of je nu een rustig landschap vastlegt met de FS ND8, een dynamisch straatbeeld met de FS ND64 of experimenteert met extreme lange belichtingstechnieken op een heldere dag met de FS ND1000, deze kit biedt de veelzijdigheid die je nodig hebt.

Het is ook mogelijk om meerdere Swift-filters op elkaar te plaatsen en zo extra ND-sterkte te krijgen voor je specifieke opname.

Het Swift systeem is ook compatibel met de bestaande NiSi Swift filters, waaronder ND-VARIO voor variabele lichtregeling, Black Mist voor verzachtende en flatterende belichting, True Color Nano CPL voor polariserende effecten en UV-IR Cut filters voor ultieme frontlensbescherming.

De adviesverkoopprijzen inclusief btw voor de kits zijn:

NiSi Swift FS ND Kit (8+64+1000) adapterringen: 40,5, 43, 46 en 49mm, € 155,00
NiSi Swift FS ND Kit (8+64+1000) adapterringen: 52, 55, 58 en 62mm, € 185,00
NiSi Swift FS ND Kit (8+64+1000) adapterringen: 67, 72, 77 en 82mm, € 219,00
NiSi Swift FS ND Kit (8+64+1000) adapterringen: 86, en 95mm, € 245,00

Bestel dit boek
Zeg het voort...
Ontdek meer
Nieuwsbrief
De nieuwste artikelen in je Mailbox?
checkbox
Bedankt! Je aanmelding is verstuurd en we voegen je gegevens toe aan onze lijst. Let op: zorg ervoor dat het door ons gebruikte e-mailadres (info@fotografie.nl) voor de nieuwsbrief straks niet naar je spambox gaat.
Oeps! Er is iets misgegaan bij het versturen, probeer het opnieuw of stuur een bericht naar info@fotografie.nl
Fotografie.nl wordt mede mogelijk gemaakt door: