Button om omhoog te scrollen naar bovenkant pagina
fotografie.nl logo
Bezoek ook onze Fotokadoshop ...

Nieuwe LandscapePro v3 software met artificial intelligence

foto van kasteel op berg met mooie wolkenpartij

De nieuwe LandscapePro v3-software maakt nu gebruik van kunstmatige intelligentie. De speciale landschapsfoto-editor beschikt over geavanceerde beeldherkenningstechnologie, hulpmiddelen voor aanpassing van de sfeer, hulpmiddelen voor het verwijderen van voorwerpen, nieuwe luchten, overlay- en logofaciliteiten, gereedschappen voor verscherpen en duidelijkheid, en verbeterde richtgereedschappen, naast andere unieke tijdbesparende functies. 

Dit vereenvoudigt en versnelt het retoucheren van foto's van buiten en van de natuur aanzienlijk.

Geavanceerde beeldherkenningstechnologie

LandscapePro 3 kan nu beter functies in landschappen detecteren. Plaats eenvoudig de labels op de juiste plek en de software vindt de gebieden automatisch. Minder handmatige selectie betekent dat de afbeeldingen sneller bewerkt kunnen worden.

foto van drie beelden van bomen bewerking in LandscapePro 3


Atmosfeer

Verbeter landschapsfoto's met atmosferische effecten zoals regen, mist, lensflare en meer. Weersomstandigheden passen zich aan het landschap aan en zijn reactief op objecten en afstanden, waardoor ze kunnen worden gecombineerd met de omgeving.

foto van twee beelden van huis in landschap bewerking in LandscapePro 3


Verwijder objecten

Verwijder binnen enkele seconden ongewenste objecten uit een landschap. Verf eerst over het object dat verwijderd moet worden met de Clone-borstel en kies vervolgens eenvoudig waarmee het vervangen moet worden.

foto van twee beelden van pyramiden in woestijn bewerking in LandscapePro 3


Kies nieuwe luchten

Een gloednieuwe selectie van luchten klaar om alle buitenfoto's te verbeteren. Kies uit een van de meer dan 150 verschillende luchten in de ingebouwde bibliotheek of importeer een eigen bibliotheek. Het is ook mogelijk om horizontaal luchten spiegelen, wat nog meer opties genereert.

foto van tien beelden van luchten voor bewerking in LandscapePro 3

fptp van drie beelden van bomen bewerking in LandscapePro 3


Overlay

Met de nieuwe overlay-gereedschappen voeg je een laag bovenop een originele afbeelding toevoegen. Bescherm eventueel fotografie online door een eigen logo of watermerk toe te voegen.

foto van twee beelden van landsc hap met heuvel voor bewerking in LandscapePro 3


Verscherpen en Helderheid

Corrigeer de scherpstelling en textuur eenvoudig met de nieuwe schuifregelaars Verscherpen en Helderheid. Elke sectie heeft nu een eigen set schuifregelaars, zodat alle elementen van de afbeelding afzonderlijk aangepast kunnen worden voor het perfecte resultaat.

foto van drie beelden van beeldgehouwen gezichten voorbeeld bewerking in LandscapePro 3


Smart Filter

Stroomlijn de workflow met de nieuwe Smart Filter-mogelijkheid. Schakel eenvoudig tussen Photoshop en LandscapePro voor nog eenvoudiger en persoonlijkere bewerkingen die bij jouw stijl passen. Exclusief voor LandscapePro Studio 3 en LandscapePro Studio Max 3.

foto van beeldscherm met foto van bomen in bewerking in LandscapePro 3


LandscapePro Standard - speciale landschapsfotobewerking.

LandscapePro Studio - verwerkt RAW-bestanden, TIFF's met 48 bit per kleur, ondersteunt verschillende kleurruimten en kan worden uitgevoerd als een plug-in voor Photoshop, Lightroom en Elements.

Om een nog betere indruk te krijgen bekijk je enkele tutorials hier.

Bestel dit boek
Zeg het voort...
Ontdek meer
Nieuwsbrief
De nieuwste artikelen in je Mailbox?
Nu na aanmelding 10% korting op je bestelling in de Fotokadoshop !
Naam
e-mail
checkbox

Bedankt! Je aanmelding is verstuurd en we voegen je gegevens toe aan onze lijst. Let op: zorg ervoor dat het door ons gebruikte e-mailadres (info@fotografie.nl) voor de nieuwsbrief straks niet naar je spambox gaat. Als dank voor je aanmelding krijg je met de kortingscode 7EB53SKCM3P4 eenmalig 10% korting op een bestelling in de Fotokadoshop. Bewaar deze code goed, we sturen geen e-mail ter bevestiging.

Oeps! Er is iets misgegaan bij het versturen, probeer het opnieuw of stuur een bericht naar info@fotografie.nl

gewaardeerde partners: