Button om omhoog te scrollen naar bovenkant pagina
fotografie.nl logo

NL fotografen op Open shortlist van SWPA 2021

De World Photography Organization heeft de categoriewinnaars en de shortlist in de Open competitie van de Sony World Photography Awards 2021 bekend gemaakt. De twee Nederlandse fotografen Alex Pansier en Ruud Peters staan op de shortlist in de categorieën Natural World & Wildlife en Motion.

Meer dan honderd fotografen zijn genomineerd voor de competitie van 2021, naast tien categoriewinnaars.

© Alex Pansier, Netherlands, Shortlist, Open, Natural World & Wildlife, 2021 Sony World Photography Awards, mier kijkt door herfstblad
foto: © Alex Pansier, Netherlands, Shortlist, Open, Natural World & Wildlife, 2021 Sony World Photography Awards - Hello World

Alex Pansier heeft de plaats op de shortlist in de categorie Natural World & Wildlife behaald met zijn foto van een mier die door een herfstblad in het bos bij zijn huis in de camera kijkt met de titel Hello World.

Ruud Peters maakte een succesvolle luchtfoto van de Oosterscheldekering in Zeeland, getiteld X3.

De winnaars van de wedstrijden Student, Youth, Open en de Professional winnaars van de Sony World Photography Awards 2021 worden op 15 april bekendgemaakt via de digitale en videoplatforms van de World Photography Organisation.

© Ruud Peters, Netherlands, Shortlist, Open, Motion, 2021 Sony World Photography Awards - luchtfoto Oosterscheldekering, X3
foto: © Ruud Peters, Netherlands, Shortlist, Open, Motion, 2021 Sony World Photography Awards - X3

De tien categorie-winnaars ontvangen de nieuwste digitale beeldapparatuur van Sony en zullen vervolgens strijden om de prestigieuze Open Photographer of the Year-titel en een beloning van $ 5.000 (USD).

Meer finalisten en info op worldphotoorg.

Bestel dit boek
Zeg het voort...
Nieuwsbrief
De nieuwste artikelen in je Mailbox?
checkbox
Bedankt! Je aanmelding is verstuurd en we voegen je gegevens toe aan onze lijst. Let op: zorg ervoor dat het door ons gebruikte e-mailadres (info@fotografie.nl) voor de nieuwsbrief straks niet naar je spambox gaat.
Oeps! Er is iets misgegaan bij het versturen, probeer het opnieuw of stuur een bericht naar info@fotografie.nl
Fotografie.nl wordt mede mogelijk gemaakt door: