Button om omhoog te scrollen naar bovenkant pagina
fotografie.nl logo

Leica SOFORT 2 hybride instant camera

Leica SOFORT 2 hybride instant camera

In de begindagen van de fotografie zaten er uren tot dagen tussen het moment van het vastleggen van een foto en het bekijken van het resultaat. Sinds 1947 boden instant camera's een nieuwe fotografie-ervaring, die vooral in de jaren zeventig en tachtig een cultstatus verwierf. Toen symboliseerde de direct afgedrukte foto versnelling, terwijl het in de snelle wereld van vandaag een moment van aandacht en opluchting is.

Het is geen wonder dat de fascinatie voor instant fotografie weer opbloeit, en nu, met de Leica SOFORT 2, introduceert Leica Camera AG de tweede generatie van hun instant camera. Deze hybride camera combineert naadloos vluchtige digitale momenten met de duurzame analoge wereld.

SOFORT 2 heeft een moderne en industriële vormgeving, heeft een gebruiksvriendelijke menustructuur en knoppenindeling die overeenkomen met die van andere digitale Leica camera's.

Nieuw bij de SOFORT 2 is vooral de optie om digitale foto's permanent op te slaan en de beste opnamen te kiezen voordat je ze afdrukt. Dit omvat alle foto's op je smartphone en foto's gemaakt met andere Leica camera's, die al zijn opgeslagen in de fotogalerij van de naadloos verbonden Leica FOTOS App.

Deze foto's kunnen via de app naar de camera worden overgezet en als instant foto worden afgedrukt. Trek gewoon aan de handmatige printhendel op de camera en seconden later heb je de afdruk op Instax Mini-fotopapier in handen. Leica biedt exclusief fotopapier voor prints met een warmwit of goud kader.

Gebruiksvriendelijk, minimalistisch en stijlvol. De nieuwe Leica SOFORT 2 is verkrijgbaar in zwart, rood en wit.

Tal van leuke functies helpen verder bij het creatief vastleggen van momenten: de selfie-stand met een aparte ontspanknop aan de voorkant, de landschapsmodus met een groothoekkarakter, de macrostand voor close-ups tot 10 cm, evenals tien objectieven en tien filmeffecten om je creativiteit de vrije loop te laten.

Veelzijdige accessoires

Stijlvolle houten fotolijstjes laten de prints mooi uitkomen. Polsbandjes, draagriemen, tassen en andere accessoires van hoge kwaliteit benadrukken de individualiteit en creativiteit van de camera, en nog belangrijker, de mensen die de camera gebruiken om speciale momenten vast te leggen en te delen, of het nu analoge foto's zijn of digitale momenten op sociale media.

Verkrijgbaarheid en prijs

De Leica SOFORT 2 is verkrijgbaar voor een adviesprijs van € 379,- inclusief btw.

Bestel dit boek
Zeg het voort...
Ontdek meer
Nieuwsbrief
De nieuwste artikelen in je Mailbox?
checkbox
Bedankt! Je aanmelding is verstuurd en we voegen je gegevens toe aan onze lijst. Let op: zorg ervoor dat het door ons gebruikte e-mailadres (info@fotografie.nl) voor de nieuwsbrief straks niet naar je spambox gaat.
Oeps! Er is iets misgegaan bij het versturen, probeer het opnieuw of stuur een bericht naar info@fotografie.nl
Fotografie.nl wordt mede mogelijk gemaakt door: