Button om omhoog te scrollen naar bovenkant pagina
fotografie.nl logo

Handboek Vogelfotografie

Handboek Vogelfotografie - Handboeken Natuurfotografie 1 - auteur Daan Schoonhoven

Het Handboek Vogelfotografie is een standaardwerk voor iedereen die zich wil verdiepen in vogelfotografie. Het beschrijft op een gedetailleerde en grondige manier alle aspecten van vogelfotografie. Vanzelfsprekend begeleid door honderden spectaculaire en bijzondere foto’s van vogels.

Op een uiterst praktische manier beschrijven de auteurs thema’s als: Welke apparatuur heb je nodig? Hoe kom je dichtbij? Hoe kun je vogels fotograferen zonder ze te verstoren? Hoe gebruik je weersomstandigheden in je voordeel. Wat zijn de beste camera instellingen en hoe blijf je jezelf ontwikkelen.

Handboek Vogelfotografie - Handboeken Natuurfotografie 1 - auteur Daan Schoonhoven

De zes hoofdauteurs zijn niet alleen topfotografen, maar zijn ook in staat om ingewikkelde materie op een toegankelijke en inspirerende manier te verwoorden.

Dit Handboek Vogelfotografie voorziet in de behoefte van een nieuw actueel boek dat alle aspecten van de vogelfotografie beschrijft en verbeeldt. Geen bijgewerkte versie van het oude praktijkboek, maar een geheel nieuw boek, vanaf scratch opnieuw samengesteld. Alle inhoud is speciaal voor dit boek geschreven, nóg grondiger, zodat het de naam handboek waardig is.

De volgorde waarin de kennis- en praktijkhoofdstukken staan, kent een duidelijke logica. Allereerst kom je hoofdstukken tegen die je de noodzakelijke voorkennis geven vóór je überhaupt begint aan vogelfotografie. Via de technische informatie (zoals instellingen) beland je bij de middensectie van het boek. Dit is in z’n geheel gewijd aan de praktijk van de vogelfotografie, geïllustreerd met honderden schitterende foto’s.

De afsluitende hoofdstukken behandelen thema’s die meer overstijgend zijn of gericht zijn op de persoonlijke ontwikkeling, zoals projectmatig werken en groeien als vogelfotograaf. Deze opbouw betekent niet dat je dit boek ook per se in deze volgorde zou moeten lezen.

Dit boek is één grote uitnodiging om zelf aan de slag te gaan en vogels op een bijzondere manier te fotograferen.

Handboek Vogelfotografie - Daan Schoonhoven
Aantal pagina’s: 312
Prijs: € 39,90
Uitgever: Pixfactory
ISBN: 9789079588374

Bestel dit boek
Zeg het voort...
Ontdek meer
Nieuwsbrief
De nieuwste artikelen in je Mailbox?
checkbox
Bedankt! Je aanmelding is verstuurd en we voegen je gegevens toe aan onze lijst. Let op: zorg ervoor dat het door ons gebruikte e-mailadres (info@fotografie.nl) voor de nieuwsbrief straks niet naar je spambox gaat.
Oeps! Er is iets misgegaan bij het versturen, probeer het opnieuw of stuur een bericht naar info@fotografie.nl
Fotografie.nl wordt mede mogelijk gemaakt door: