Button om omhoog te scrollen naar bovenkant pagina
fotografie.nl logo

Gooisch Fotografiecafé met Eddy van Wessel

Het Gooisch Fotografiecafé organiseert vanaf september tot en met juni zesmaal een lezing met een interessante fotograaf in de Krachtcentrale in Huizen. Dit is een herontwikkeld industrieel erfgoed met veel ruimte voor cultuur.

Als speciale gast voor de opening van het nieuwe seizoen op zondag 15 september is Eddy van Wessel aanwezig.

Eddy van Wessel

Vorig jaar vertelde hij in het Gooisch Fotografiecafé ook over zijn werk. Op veler verzoek opent hij nu het seizoen weer, ditmaal aan de hand van zijn beelden en portretten over zijn recente reis naar Syrië afgelopen maart en april.

foto: © Eddy van Wessel

Eddy van Wessel (1965) komt uit Huizen en werkt in diverse conflict- en rampgebieden. Zijn foto’s worden gepubliceerd in internationale tijdschriften zoals Stern, Paris Match, LeMonde2 en The Washington Post Magazine. Hij won de Zilveren Camera 2015 voor zijn serie Sinjar, de strijd om Hoofdweg 47. Deze foto’s brengen de strijd tegen IS in Irak en Syrië in beeld. Eddy won in 2012 ook al de Zilveren Camera.

foto: © Eddy van Wessel

De lezing begint om 15.30 uur (inloop vanaf 15.00) en duurt tot circa 17.30 uur; daarna is er gelegenheid onder het genot van een drankje na te praten.

Bijdrage: € 7,50 (betaling aan de deur; pin mogelijk)
Datum: zondag 15 september 2019
Aanvang: 15.30 (tot ca. 17.30)
Locatie: de Krachtcentrale, Havenstraat 76 in Huizen

www.hetgooischfotografiecafe.nl

Bestel dit boek
Zeg het voort...
Ontdek meer
Nieuwsbrief
De nieuwste artikelen in je Mailbox?
checkbox
Bedankt! Je aanmelding is verstuurd en we voegen je gegevens toe aan onze lijst. Let op: zorg ervoor dat het door ons gebruikte e-mailadres (info@fotografie.nl) voor de nieuwsbrief straks niet naar je spambox gaat.
Oeps! Er is iets misgegaan bij het versturen, probeer het opnieuw of stuur een bericht naar info@fotografie.nl
Fotografie.nl wordt mede mogelijk gemaakt door: