Door op "Alle cookies accepteren" te klikken, gaat u akkoord met het opslaan van cookies op uw apparaat om de sitenavigatie te verbeteren, het sitegebruik te analyseren en te helpen bij onze marketinginspanningen. Bekijk onze Privacy Policy voor meer informatie..
Button om omhoog te scrollen naar bovenkant pagina
fotografie.nl logo

Gooisch Fotografiecafé met Diana Blok

fotoportret van Sonia Herman Dolz gemaakt door Diana Blok
foto: © Diana Blok - Sonia Herman Dolz

Het Gooisch Fotografiecafé organiseert negen keer per jaar op iedere derde zondag van de maand een lezing met een interessante fotograaf in de Krachtcentrale in Huizen. Dit is een herontwikkeld industrieel erfgoed met veel ruimte voor cultuur.

foto van naakte vrouw in handstand tegen een boom
foto: © Diana Blok - World Upside Down, 1987

In september 2018 is deze locatie opengegaan en werd de eerste lezing van het fotografiecafé gegeven door oorlogsfotograaf Eddy van Wessel. Hierna volgden lezingen van Selma van der Bijl (winnares Paul Peters Fotoprijs) en Remko Kraaijeveld (culinair fotograaf) over hun werk.

Na een korte pauze gaat het fotografiecafé op 20 januari a.s. weer verder met een lezing van Diana Blok.

Diana Blok

Diana Blok is in 1952 geboren in Montevideo, Uruguay, Zuid Amerika. Ze studeerde sociologie in Mexico City, waarna zij in 1974 naar Amsterdam emigreerde. Hier ging zij zich bekwamen in fotografie en beeldende kunst.

foto van een schaars geklede vrouw op een bank liggend
foto: © Diana Blok - Ada in Istanbul, 2007

De kunstenares spreekt diverse talen en met haar poëtische- beeldende taal onderzoekt zij onderwerpen als identiteit, gender, seksuele verscheidenheid en cultuur.

De lezing begint om 15.30 uur (inloop vanaf 15.00) en duurt tot circa 17.30; daarna is er gelegenheid onder het genot van een drankje na te praten.

Bijdrage: € 7,50 (betaling aan de deur; pin mogelijk).

Bestel dit boek
Zeg het voort...
Ontdek meer
Nieuwsbrief
De nieuwste artikelen in je Mailbox?
checkbox
Bedankt! Je aanmelding is verstuurd en we voegen je gegevens toe aan onze lijst. Let op: zorg ervoor dat het door ons gebruikte e-mailadres (info@fotografie.nl) voor de nieuwsbrief straks niet naar je spambox gaat.
Oeps! Er is iets misgegaan bij het versturen, probeer het opnieuw of stuur een bericht naar info@fotografie.nl
gewaardeerde partners: