Button om omhoog te scrollen naar bovenkant pagina
fotografie.nl logo
Bezoek ook onze Fotokadoshop ...

Glamourfotograaf Manfred Baumann

'New York, dit is een van mijn favoriete foto's die ik lang geleden heb genomen. Het was een van mijn eerste reizen naar deze stad die nooit slaapt en het was erg leuk om hier zoveel indrukken op te doen.

Deze foto maakt beslist deel uit van mijn beste werk, het heeft zo veel emotie en vertelt zijn eigen verhaal. Dit beeld is vaak een belangrijk onderdeel in mijn tentoonstellingen en was de coverfoto voor mijn boek Travelphotographies.

New York door Manfred Baumann

Ook Sir Roger Moore, die inmiddels een goede vriend van mij en mijn vrouw Nelly is geworden, was zeer onder de indruk van het beeld en dus kocht hij een exemplaar voor zichzelf. Mede daardoor is dit beeld nog belangrijker voor mij geworden.'

Naam: Manfred Baumann (1968)
Woonplaats: Wenen, Oostenrijk
Infowww.manfredbaumann.com

Bestel dit boek
Zeg het voort...
Nieuwsbrief
De nieuwste artikelen in je Mailbox?
Nu na aanmelding 10% korting op je bestelling in de Fotokadoshop !
Naam
e-mail
checkbox

Bedankt! Je aanmelding is verstuurd en we voegen je gegevens toe aan onze lijst. Let op: zorg ervoor dat het door ons gebruikte e-mailadres (info@fotografie.nl) voor de nieuwsbrief straks niet naar je spambox gaat. Als dank voor je aanmelding krijg je met de kortingscode 7EB53SKCM3P4 eenmalig 10% korting op een bestelling in de Fotokadoshop. Bewaar deze code goed, we sturen geen e-mail ter bevestiging.

Oeps! Er is iets misgegaan bij het versturen, probeer het opnieuw of stuur een bericht naar info@fotografie.nl

gewaardeerde partners: