Glamourfotograaf Manfred Baumann

'New York, dit is een van mijn favoriete foto's die ik lang geleden heb genomen. Het was een van mijn eerste reizen naar deze stad die nooit slaapt en het was erg leuk om hier zoveel indrukken op te doen.

Deze foto maakt beslist deel uit van mijn beste werk, het heeft zo veel emotie en vertelt zijn eigen verhaal. Dit beeld is vaak een belangrijk onderdeel in mijn tentoonstellingen en was de coverfoto voor mijn boek Travelphotographies.

Ook Sir Roger Moore, die inmiddels een goede vriend van mij en mijn vrouw Nelly is geworden, was zeer onder de indruk van het beeld en dus kocht hij een exemplaar voor zichzelf. Mede daardoor is dit beeld nog belangrijker voor mij geworden.'

Naam: Manfred Baumann (1968)
Woonplaats: Wenen, Oostenrijk
Infowww.manfredbaumann.com

Bestel dit boek