Button om omhoog te scrollen naar bovenkant pagina
fotografie.nl logo

Fujifilm X-S20, all-in-one camera

De FUJIFILM X-S20

De FUJIFILM X-S20 is een nieuwe toevoeging aan de line-up van de X-serie. Het is een veelzijdige middenklasse camera die superieure autofocus en videomogelijkheden biedt in een compacte en lichte behuizing.

De X-S20 gebruikt kunstmatige intelligentie voor onderwerpherkenning in het autofocussysteem en kan video opnemen met 6,2K/30P. De camera maakt gebruik van de NP-W235-batterij, waarmee hij maar liefst achthonderd foto's kan maken met één keer opladen, waardoor hij perfect is voor lange sessies.

foto: © Taha Chanouha

De X-S20 is uitgerust met een 26,1 MP "X-Trans CMOS 4" back-illuminated sensor en de "X-Processor 5" beeldverwerkingseenheid, die samen in staat zijn om beelden van hoge kwaliteit vast te leggen met een indrukwekkende snelheid.

De X-S20 past gemakkelijk in elke (camera)tas. Of je nu een (zelf)portret of een videoproductie maakt, de Fujifilm X-S20 staat altijd paraat.

De camera behoudt de stevige grip van zijn voorganger, die extra stabiliteit biedt bij het vasthouden van de body.

Ondanks zijn compacte formaat weegt de X-S20 slechts 491 g, wat zorgt voor gebruikerscomfort, zelfs tijdens lange opnamen, en dankzij een vijfassig beeldstabilisatiesysteem (IBIS) kan de camera handbewegingen tot 7,0 stops stabiliseren.

foto: © KOP Dinh

De Fujifilm X-S20 ondersteunt interne video-opname tot een kwaliteit van 6,2K/30P 4:2:2 10-bit, en wordt geleverd met een 3,5 mm microfoon-/koptelefoonaansluiting. Dit maakt hoogwaardige videoproductie mogelijk met de mogelijkheid om extra apparatuur aan te sluiten.

Bovendien vereenvoudigt de nieuwe Vlog-modus het maken van vlogs, vooral bij gebruik met de statiefgreep TG-BT1.

De Fujifilm X-S20 is verkrijgbaar voor een adviesprijs van € 1.399,-.

Bestel dit boek
Zeg het voort...
Ontdek meer
Nieuwsbrief
De nieuwste artikelen in je Mailbox?
checkbox
Bedankt! Je aanmelding is verstuurd en we voegen je gegevens toe aan onze lijst. Let op: zorg ervoor dat het door ons gebruikte e-mailadres (info@fotografie.nl) voor de nieuwsbrief straks niet naar je spambox gaat.
Oeps! Er is iets misgegaan bij het versturen, probeer het opnieuw of stuur een bericht naar info@fotografie.nl
Fotografie.nl wordt mede mogelijk gemaakt door: