Button om omhoog te scrollen naar bovenkant pagina
fotografie.nl logo

Fotoshoots organiseren en stylen

Voor als je als fotograaf op het punt gekomen bent dat je je eigen professionele fotoshoot op touw wil zetten. Daar komt een heleboel organisatie bij kijken. Deze complete gids bevat alle informatie voor een soepel en professioneel verloop van een professionele fotoshoot.

Van de planning en budgettering tot het boeken van een geschikte locatie, de opbouw van de set, het vinden van stylisten en modellen, contracten regelen, en nog veel meer. Doorgewinterde (studio)fotografen Peter Travers en Brett Harkness vertellen hoe al deze zaken het beste aan te pakken.

Voor elk type foto is wel een speciale setting te bedenken. In dit boek passeren diverse onderwerpen de revue: portretten, interieurs, food, tuinen, architectuur, sport, actiemomenten en producten, zowel in de studio als op locatie.

Waar mogelijk wordt bovendien zowel de professionele fotoshoot als een budgetvariant behandeld. De opstellingen worden duidelijk geïllustreerd en zijn voorzien van kleurrijke foto’s en handige 3D-diagrammen. Diverse interviews met gespecialiseerde foto-experts bevatten nog eens talloze waardevolle tips en recepten voor nóg betere resultaten.

Over de auteurs

Peter Travers is fotojournalist en schrijver. Peter werkt voor Future Publishing en is adjunct hoofdredacteur van PhotoPlus. Brett Harkness runt een eigen fotostudio voor onder andere bruilofts-, mode-, en reclamefotografie. Ook geeft hij trainingen aan professionals en amateurs.

Fotoshoots organiseren en stylen - Peter Travers en Brett Harkness
Pagina's: 192
Prijs: € 29,95
Uitgever: Pearson Education (VS)
ISBN: 9789043027953

Bestel dit boek
Zeg het voort...
Ontdek meer
Nieuwsbrief
De nieuwste artikelen in je Mailbox?
checkbox
Bedankt! Je aanmelding is verstuurd en we voegen je gegevens toe aan onze lijst. Let op: zorg ervoor dat het door ons gebruikte e-mailadres (info@fotografie.nl) voor de nieuwsbrief straks niet naar je spambox gaat.
Oeps! Er is iets misgegaan bij het versturen, probeer het opnieuw of stuur een bericht naar info@fotografie.nl
Fotografie.nl wordt mede mogelijk gemaakt door: