Door op "Alle cookies accepteren" te klikken, gaat u akkoord met het opslaan van cookies op uw apparaat om de sitenavigatie te verbeteren, het sitegebruik te analyseren en te helpen bij onze marketinginspanningen. Bekijk onze Privacy Policy voor meer informatie..
Button om omhoog te scrollen naar bovenkant pagina
fotografie.nl logo

Fotoinstallatie: De Muze’s van Zamenhof

Daar zit ze dan....... een Muze, hoog op de camerakast in de studio van Jan van der Horn. Omgeven door een onwerkelijk licht kust zij haar digitale supersonische harp. Zij kijkt uitdagend de wereld in, met een blik op oneindig, net buiten ieders bereik. Zo zijn Muze’s.

foto: Jan van der Horn

Van alle kanten komen ze op Jan af..... Als eenzaam beeldend kunstenaar kan hij daar niet omheen, vandaar dat hij een collectie van Muze’s aan het maken is. 

Echter, zo blijkt, de Muze’s plagen hem, dagen hem uit en testen de grenzen van zijn geduld. Waarbij er ook nog sprake is van een Metamorfose, van Muze naar Vlinder.

Zo is er  al een nachtvlinder waargenomen, in en rond het Zamenhof-terrein in Expocafee Zamen in die oude scheepswerf op 150, daar zullen zij gaan verschijnen tijdens het weekend van Noord 24H.

De Muze’s van Zamenhof is een prachtig biotoop voor creativiteit en vooral inspirerende plek aldus Lana van Beelen van Cafee Zamen, die dagelijks in contact komt met het creatieve ondernemers collectief wat bruist en communiceert daar, in het cafee.

Tekst: Jan van der Horn

Het weekend van 24H Amsterdam Noord 12 t/m 14 april 2019
Fotoinstallatie: De Muze’s van Zamenhof - Jan van der Horn
Expocafee Zamen, Zamenhofstraat 150, Amsterdam Noord.

Bestel dit boek
Zeg het voort...
Ontdek meer
Nieuwsbrief
De nieuwste artikelen in je Mailbox?
Naam
e-mail
checkbox

Bedankt! Je aanmelding is verstuurd en we voegen je gegevens toe aan onze lijst. Let op: zorg ervoor dat het door ons gebruikte e-mailadres (info@fotografie.nl) voor de nieuwsbrief straks niet naar je spambox gaat. Als dank voor je aanmelding krijg je met de kortingscode 7EB53SKCM3P4 eenmalig 10% korting op een bestelling in de Fotokadoshop. Bewaar deze code goed, we sturen geen e-mail ter bevestiging.

Oeps! Er is iets misgegaan bij het versturen, probeer het opnieuw of stuur een bericht naar info@fotografie.nl

gewaardeerde partners: