Bezoek onze nieuwe Fotokadoshop ...

Fotograaf en schrijver Hans Aarsman

vader van fotograaf en schrijver Hans Aarsman

'Ik heb geen favoriete foto. Dat ene veelzeggende plaatje zegt me niets. Of het moet iets zijn uit je persoonlijke wereld. Iets dat meer over herinnering en over onderwerp gaat dan over fotografie. 

Een foto van iemand van wie je houdt, zoals deze van mijn vader een paar weken voor hij stierf. Wat moeten anderen daarmee? Kan zijn dat ze iets in zo’n foto herkennen, maar dat is dan toeval. In ieder geval nooit uitgangspunt geweest bij het maken ervan. 

Ik beschouw mezelf niet meer als fotograaf, ik ben opgegaan in de massa mensen die in het bezit zijn van een camera en daarmee af en toe foto's maken van de dingen en de wezens die ze dierbaar zijn. Deze foto maakte ik omdat ik een laatste foto van mijn vader wilde.'

  • Naam: Hans Aarsman (1951)
  • Woonplaats: Amsterdam
  • Portfolio: Kunstbijlage Volkskrant (De Aarsman Collectie)
  • info: geen
Bestel dit boek
Nieuwsbrief
De nieuwste artikelen in je Mailbox?
Naam
e-mail

Bedankt! Je aanmelding is verstuurd en we voegen je gegevens toe aan onze lijst. Zorg ervoor dat ons mailadres voor de nieuwsbrief straks niet naar je spambox gaat: info@fotografie.nl

Oeps! Er is iets misgegaan bij het versturen, probeer het opnieuw of stuur een bericht naar info@fotografie.nl

gewaardeerde partners: