Button om omhoog te scrollen naar bovenkant pagina
fotografie.nl logo
Bezoek ook onze Fotokadoshop ...

Fotograaf en schrijver Hans Aarsman

vader van fotograaf en schrijver Hans Aarsman

'Ik heb geen favoriete foto. Dat ene veelzeggende plaatje zegt me niets. Of het moet iets zijn uit je persoonlijke wereld. Iets dat meer over herinnering en over onderwerp gaat dan over fotografie. 

Een foto van iemand van wie je houdt, zoals deze van mijn vader een paar weken voor hij stierf. Wat moeten anderen daarmee? Kan zijn dat ze iets in zo’n foto herkennen, maar dat is dan toeval. In ieder geval nooit uitgangspunt geweest bij het maken ervan. 

Ik beschouw mezelf niet meer als fotograaf, ik ben opgegaan in de massa mensen die in het bezit zijn van een camera en daarmee af en toe foto's maken van de dingen en de wezens die ze dierbaar zijn. Deze foto maakte ik omdat ik een laatste foto van mijn vader wilde.'

  • Naam: Hans Aarsman (1951)
  • Woonplaats: Amsterdam
  • Portfolio: Kunstbijlage Volkskrant (De Aarsman Collectie)
  • info: geen
Bestel dit boek
Zeg het voort...
Nieuwsbrief
De nieuwste artikelen in je Mailbox?
Nu na aanmelding 10% korting op je bestelling in de Fotokadoshop !
Naam
e-mail
checkbox

Bedankt! Je aanmelding is verstuurd en we voegen je gegevens toe aan onze lijst. Let op: zorg ervoor dat het door ons gebruikte e-mailadres (info@fotografie.nl) voor de nieuwsbrief straks niet naar je spambox gaat. Als dank voor je aanmelding krijg je met de kortingscode 7EB53SKCM3P4 eenmalig 10% korting op een bestelling in de Fotokadoshop. Bewaar deze code goed, we sturen geen e-mail ter bevestiging.

Oeps! Er is iets misgegaan bij het versturen, probeer het opnieuw of stuur een bericht naar info@fotografie.nl

gewaardeerde partners: