Button om omhoog te scrollen naar bovenkant pagina
fotografie.nl logo

Foto op canvas? Een moderniteit in huis

Foto op canvas

Of het nu een reproductie van een wereldberoemd kunstwerk is of een abstracte creatie van de eigenaar zelf, gepersonaliseerde afdrukken zijn een effectieve manier om een eigentijds interieur te creëren. En… een budgetvriendelijke manier!

Praat je over de pijlers van een modern en gesofisticeerd interieur, dan praat je óók over (gepersonaliseerde) wanddecoraties. Immers, een modern interieur weerspiegelt de personaliteit van de eigenaar. En juist via een wanddecoratie geeft de eigenaar zijn subjectieve en persoonlijke kijk op het schijnbaar gewone. Meer, het karakter van de creatie zelf wordt essentieel - en overvleugelt soms de technische uitvoering.

foto van een huiskamer met een foto op canvas

Decoreren
Foto's weergeven via visuele media geldt daarom als een modernistische aanpak om je huis te decoreren. Een even budgetvriendelijke als minder tijdrovende manier om je interieur te personaliseren, is een eigen foto op canvas. Klinkt te gewoon, misschien te eenvoudig? Je kan ook hoogdravend zeggen dat het een democratische manier is om aristocratische esthetiek te vergaren. Maar een beter antwoord is dat de foto op canvas past in deze drukke tijd. (En dan laten we even buiten beschouwing dat het ontvangen van een kant-en-klare afdruk een van de puurste vormen van genot is, iets wat je pas begrijpt als het zover is.)

Smaakvol
Met leveranciers zoals IKEA en tal van goedkope gepersonaliseerde printdiensten onder de muisknop, is het verkrijgen van een stilistisch samenhangend, smaakvol ingericht interieur minder tijdrovend en betaalbaarder dan ooit tevoren.
Fotoafdrukken op canvas belichamen dit nieuwe betaalbare ‘sofisticatieproces’. Het is een dienst die klanten voorziet van zowat elke type afbeelding op massaal geproduceerde, hoogwaardige wanddecoratie. Of het nu gaat om monochrome kunstfotografie, een verzamelbare filmposter, een iconische platenhoes of een wereldberoemd kunstwerk, de afbeelding van jouw keuze brengt dezelfde soort sensatie naar boven als de originele incarnatie.

foto van interieur in marmer met foto op canvas op tafel

Of het nu op een muur in je gang is of als rasterpatroon in je woonkamer, een gepersonaliseerd canvas schiet nooit tekort. Het straalt dezelfde pracht en praal en eigenheid uit die je van elk legitiem galerijstuk mag verwachten. Met dit verschil dat het slechts een fractie kost van wat je zou betalen voor het originele galerijwerk – en natuurlijk met een foto die je na aan het hart ligt.  

Bestel dit boek
Zeg het voort...
Nieuwsbrief
De nieuwste artikelen in je Mailbox?
checkbox
Bedankt! Je aanmelding is verstuurd en we voegen je gegevens toe aan onze lijst. Let op: zorg ervoor dat het door ons gebruikte e-mailadres (info@fotografie.nl) voor de nieuwsbrief straks niet naar je spambox gaat.
Oeps! Er is iets misgegaan bij het versturen, probeer het opnieuw of stuur een bericht naar info@fotografie.nl
Fotografie.nl wordt mede mogelijk gemaakt door: