Button om omhoog te scrollen naar bovenkant pagina
fotografie.nl logo

Focus op Fotografie: Dronefotografie, 4e editie

Focus op Fotografie: Dronefotografie, 4e editie

Luchtfoto’s zijn misschien wel zo fascinerend omdat ze ons een blik gunnen op de aarde zoals we die niet vaak zien: vanaf een hoogte van enkele tientallen tot honderden meters transformeert zelfs het saaiste landschap in een wonderlijk schouwspel.

Tot voor kort was het als fotograaf beperkt mogelijk om de derde dimensie te verkennen, maar dat verandert snel met de opkomst van betaalbare unmanned aerial vehicles – in de volksmond drones genoemd – die uitgerust zijn met een camera.

In dit boek zet Wiebe de Jager de mogelijkheden om te fotograferen met een drone stapsgewijs uiteen. Als eerste worden de onderdelen van een cameradrone besproken. Daarna volgt de bespreking van een aantal populaire drones in verschillende prijsklassen.

Na een korte introductie digitale fotografie volgen adviezen voor het daadwerkelijk fotograferen vanuit de lucht. Er wordt afgesloten met enkele praktische adviezen en tips voor mensen die verder willen gaan. Ook de meest recente regelgeving komt aan bod. Het geheel is aangevuld met talloze inspirerende luchtfoto’s.

In deze vierde, herziene editie worden niet alleen de nieuwste drones besproken, ook is het hoofdstuk over de regelgeving aan de actuele situatie aangepast. Zo wordt onder meer stilgestaan bij de verschillende categorieën, de registratieverplichting, het vliegbewijs en de identificatie op afstand.

Handig om te weten: van dit boek is er na registratie een webversie plus relevante extra's beschikbaar.

Focus op Fotografie: Dronefotografie, 4e editie - Wiebe de Jager
Pagina's: 192
Prijs: € 39,99
Uitgever: VanDuuren Media

Bestel dit boek
Zeg het voort...
Nieuwsbrief
De nieuwste artikelen in je Mailbox?
checkbox
Bedankt! Je aanmelding is verstuurd en we voegen je gegevens toe aan onze lijst. Let op: zorg ervoor dat het door ons gebruikte e-mailadres (info@fotografie.nl) voor de nieuwsbrief straks niet naar je spambox gaat.
Oeps! Er is iets misgegaan bij het versturen, probeer het opnieuw of stuur een bericht naar info@fotografie.nl
Fotografie.nl wordt mede mogelijk gemaakt door: