Button om omhoog te scrollen naar bovenkant pagina
fotografie.nl logo

Drie Epson fotoprinters

Drie Epson fotoprinters

Gewoon thuis printen in fotowinkel-kwaliteit

Tegenwoordig is het al lang niet meer nodig om voor je fotoafdrukken in professionele kwaliteit naar een fotozaak of printshop te gaan. Inkjetprinters hebben een vloeibare inkt waarmee je je foto’s in mooie, heldere kleuren uitprint. De kwaliteit is inmiddels zo goed dat een enkele inktdruppel de precisie heeft van een tennisbal die vanaf een flatgebouw in een emmer valt.

Fotoprinter als veelzijdige specialist

Om jouw foto’s op het allerhoogste niveau af te kunnen drukken kun je bij het aanwenden van een fotoprinter het beste fotopapier gebruiken. Fotopapier is verkrijgbaar in allerlei formaten. Een fotoprinter is tegelijk in velerlei opzichten een toevoeging voor de fotograaf vanwege de mogelijkheid tot wifi, scannen en kopiëren, en de relatief lage prijs.

Epson fotoprinters

Het assortiment van Epson beschikt over een aantal hele mooie fotoprinters. Neem de Expression Photo serie, de Expression Premium serie of de Stylus Pro. En ook de EcoTank mag zeker niet vergeten worden. Hieronder de drie populairste modellen toegelicht.

Epson Expression Premium XP-900 printer

Een printer die zich onderscheidt door een eenvoudige aansturing, direct afdrukken via smartphone en de mogelijkheid tot printen op A3-formaat. Bovendien is ook scannen en kopiëren mogelijk en bestanden op een USB-stick of geheugenkaart kunnen direct worden geprint.

Epson Expression Premium XP-900
Epson Expression Premium XP-900

Epson Expression Photo XP-960 printer

Een zeer compacte fotoprinter die evengoed met A3-papier overweg kan. Via de manuele invoer aan de achterzijde kan speciaal fotopapier worden ingevoerd. De bediening verloopt via een 4.3” touchscreen en de printer beschikt over USB, ethernet en wifi.

Epson Expression Photo XP-960 printer
Epson Expression Photo XP-960 printer

Epson EcoTank ET-2650 printer

Behalve fraaie fotoafdrukken is dé nuance van deze printer het unieke inkttanksysteem dat navulbaar is. Dit beteken dat je nooit meer cartridges hoeft te kopen. De meegeleverde tanks zijn goed voor 6500 fotoprints. Ook deze fotoprinter heeft wifi en kan scannen én kopiëren.

Epson EcoTank ET-2650
Epson EcoTank ET-2650

Samenvattend, Epson heeft veel goede fotoprinters voor iedere fotograaf!

Bestel dit boek
Zeg het voort...
Nieuwsbrief
De nieuwste artikelen in je Mailbox?
checkbox
Bedankt! Je aanmelding is verstuurd en we voegen je gegevens toe aan onze lijst. Let op: zorg ervoor dat het door ons gebruikte e-mailadres (info@fotografie.nl) voor de nieuwsbrief straks niet naar je spambox gaat.
Oeps! Er is iets misgegaan bij het versturen, probeer het opnieuw of stuur een bericht naar info@fotografie.nl
Fotografie.nl wordt mede mogelijk gemaakt door: