Door op "Alle cookies accepteren" te klikken, gaat u akkoord met het opslaan van cookies op uw apparaat om de sitenavigatie te verbeteren, het sitegebruik te analyseren en te helpen bij onze marketinginspanningen. Bekijk onze Privacy Policy voor meer informatie..
Button om omhoog te scrollen naar bovenkant pagina
fotografie.nl logo

Digitale Fotografie Nikon D5000

Nieuw in de serie Digitale Fotografie is Nikon D5000. In dit boek staat het gebruik van de Nikon D5000 centraal. Beschrijvingen van de functie van een knop of configuratiemenu staan altijd in het teken van de praktische betekenis ervan tijdens het fotograferen.

Digitale fotografie - Nikon D5000 - Klaus Kindermann, isbn 9789045647951

Op die manier doet u niet alleen snel de noodzakelijke achtergrondkennis op, maar verwerft u ook het nodige inzicht dat onontbeerlijk is voor professionele fotografie op een hoog niveau.

Een van de bijzondere eigenschappen van deze camera is de kantelbare LCD-monitor. Met behulp van diverse voorbeelden uit de dagelijkse praktijk toont meesterfotograaf Klaus Kindermann wat het verschil maakt tussen een geslaagde of mislukte foto.

Wederom een uitgave waarbij een lekker groot formaat gehanteerd is. De duidelijkheid in vormgeving, zowel in fontgrootte als in illustraties, maken het tot een prettig naslagwerk voor diegenen die fotograferen met de Nikon D5000.

Dit boek richt zich tot al wie een Nikon D5000 heeft en de meerwaarde van zijn camera wil kennen. In duidelijke en heldere stijl worden de verschillende mogelijkheden bekeken.

Uit de inhoud

• De Nikon D5000 in detail 
• De perfecte set-up, essentiële instellingen en cameraopties 
• Beelden maken in HD-kwaliteit 
• De witbalans vastleggen en de kleurtemperatuur meten 
• Autofocus in de praktijk: problemen en oplossingen 
• Perfecte foto’s maken onder moeilijke lichtomstandigheden 
• Diafragma-instelling en scherptediepte 
• Foto’s maken met flitslicht, speciale flitstechnieken 
• Nikon-objectieven voor de D5000 en handige accessoires 
• Cameraonderhoud en sensorreiniging 
• Nikon-software: Transfer, ViewNX, Capture NX 
• HDR-foto's met de Nikon D5000

Klauss Kindermann is al meer dan 25 jaar actief als zelfstandige fotograaf en doceert sinds 1998 fotografie en digitale beeldbewerking in München. Hij heeft zich gespecialiseerd in industriële foto's en in reclame- en modefotografie.

Digitale fotografie - Nikon D5000 - Klaus Kindermann
Pagina's: 320
Prijs: € 39,95
Uitgever: Easy Computing
ISBN: 9789045647951

Bestel dit boek
Zeg het voort...
Ontdek meer
Nieuwsbrief
De nieuwste artikelen in je Mailbox?
Nu na aanmelding 10% korting op je bestelling in de Fotokadoshop !
Naam
e-mail
checkbox

Bedankt! Je aanmelding is verstuurd en we voegen je gegevens toe aan onze lijst. Let op: zorg ervoor dat het door ons gebruikte e-mailadres (info@fotografie.nl) voor de nieuwsbrief straks niet naar je spambox gaat. Als dank voor je aanmelding krijg je met de kortingscode 7EB53SKCM3P4 eenmalig 10% korting op een bestelling in de Fotokadoshop. Bewaar deze code goed, we sturen geen e-mail ter bevestiging.

Oeps! Er is iets misgegaan bij het versturen, probeer het opnieuw of stuur een bericht naar info@fotografie.nl

gewaardeerde partners: