Button om omhoog te scrollen naar bovenkant pagina
fotografie.nl logo

Deserted - In Pursuit of Drylands

Deserted - In Pursuit of Drylands, door Rucksack Magazine. Met in de hoofdrol landschappen zo uitgestrekt dat tijd en ruimte betekenisloos worden.
foto: © Julia Nimke

Deserted - In Pursuit of Drylands, door Rucksack Magazine. Met in de hoofdrol landschappen zo uitgestrekt dat tijd en ruimte betekenisloos worden.

Net als in hun vorige boek Elements is de fotografie van het hoogste niveau, met beelden van onder meer Emilie Ristevski (1,3 miljoen volgers op Instagram) en Mirko Nicholson.

De beelden en essays leiden je naar plekken als de Mojavewoestijn in Californië, de Namib in Namibië en de Bardenas Reales in Spanje. Deserted probeert het mysterie dat al die 'drylands' verbindt, te ontrafelen.

foto: © Pauline Barré

Rucksack Magazine is een Engelstalig en internationaal gelauwerd magazine dat op zoek gaat naar sterke visuele en geschreven verhalen. Gedreven door een passie voor ontdekking, avontuur en fotografie.

Deserted - In Pursuit of Drylands - Rucksack Magazine
Pagina’s: 240
Prijs: € 47,99
Uitgever: Lannoo
Gebonden, Engelstalig

Bestel dit boek
Zeg het voort...
Nieuwsbrief
De nieuwste artikelen in je Mailbox?
checkbox
Bedankt! Je aanmelding is verstuurd en we voegen je gegevens toe aan onze lijst. Let op: zorg ervoor dat het door ons gebruikte e-mailadres (info@fotografie.nl) voor de nieuwsbrief straks niet naar je spambox gaat.
Oeps! Er is iets misgegaan bij het versturen, probeer het opnieuw of stuur een bericht naar info@fotografie.nl
Fotografie.nl wordt mede mogelijk gemaakt door: