Button om omhoog te scrollen naar bovenkant pagina
fotografie.nl logo

Canon Zoemini S2 instant cameraprinter

Canon Zomini S2 instant cameraprinter selfie shoot

De nieuwe Canon Zoemini S2 instant cameraprinter is geschikt voor on-the-go fotograferen, editen en printen tegelijkertijd. Met een compact design en een gewicht van slechts 188 gram is de Canon Zoemini S2 een handige instant cameraprinter in zakformaat en tevens vakantiepartner.

De Canon Zoemini S2 is verkrijgbaar in de kleuren petrol, parelmoerwit en roségoud, en is net zo licht en compact als zijn voorganger de Canon Zoemini S1 zodat je hem nog steeds gemakkelijk mee kunt nemen, waar je ook naartoe gaat.

Het cameraatje is een echte gadget voor zowel de creatieveling, content creator als de artistieke hobbyist. De cameraprinter maakt via Bluetooth verbinding met de Canon Mini Print-app om de leukste creaties te maken – van collages tot het toevoegen van tekst aan je favoriete foto’s en het printen van kant-en-klare of zelfgemaakte stickers.

Via de live-weergave in de Canon Mini Print-app kun je eerst de compositie van je foto nog bekijken voordat je hem daadwerkelijk maakt dan wel print.

Camera en printer

De creatieve toepassingen van de Canon Zoemini S2 worden vergroot door de 2-in-1- functionaliteit, waardoor gebruikers eenvoudig onderweg kunnen fotograferen, editen en printen tegelijkertijd.

Dankzij de ingebouwde spiegel en ringverlichting maak je bovendien de leukste selfies, terwijl je met de nieuwe Effects- en Frames-knoppen eenvoudig filters en randen in vintage-stijl aan je foto’s kunt toevoegen.

Voor de optimale foto kunnen gebruikers nu ook de bovenste schuifknop gebruiken om te wisselen tussen de portret-, outdoor- of selfiemodus.

Vervolgens kan de foto in verschillende formaten geprint worden op vellen ZinkTM Photo Paper, van 2"x3" met plakzijde om bijvoorbeeld je laptop of slaapkamerwand te personaliseren.

De belangrijkste kenmerken

• Ondersteuning van zowel levendige als vintage kleurfilteropties, zo ook zwart-wit
• Voorzien van een portret-, outdoor- en selfiemodus, plus een ingebouwde spiegel en ringverlichting voor de beste selfies
• Automatische aanpassing van witbalans en belichting
• Ondersteuning van zowel printen zonder witrand als printen met witrand
• Naast rechthoekige prints worden ook cirkelvormige prints ondersteund – met Canon ZINK Circle Photo Paper
• Compatibel met Bluetooth 5.0 en voorzien van een MicroSD-kaartsleuf voor het opslaan van foto’s
• Beschikbaar in de kleuren petrol, parelmoerwit en roségoud

De Canon Mini Print-app is gratis verkrijgbaar in de App Store en bij Google Play.

Bestel dit boek
Zeg het voort...
Nieuwsbrief
De nieuwste artikelen in je Mailbox?
checkbox
Bedankt! Je aanmelding is verstuurd en we voegen je gegevens toe aan onze lijst. Let op: zorg ervoor dat het door ons gebruikte e-mailadres (info@fotografie.nl) voor de nieuwsbrief straks niet naar je spambox gaat.
Oeps! Er is iets misgegaan bij het versturen, probeer het opnieuw of stuur een bericht naar info@fotografie.nl
Fotografie.nl wordt mede mogelijk gemaakt door: