Button om omhoog te scrollen naar bovenkant pagina
fotografie.nl logo

AXSTXRDXM - Ewout Huibers

Amsterdamse gracht met herfstbonen van fotograaf Ewout Huibers
foto: © Ewout Huibers

AXSTXRDXM is het eerste fotoboek van fotograaf Ewout Huibers. Huibers leverde al eerder een bijdrage aan de fotoboeken Amsterdam, a metropolitan village en Below Sea Level. Deze nieuwe zelf uitgebrachte uitgave bestaat uitsluitend uit zijn eigen fotografie.

Een fotograaf, vier seizoenen, duizenden grachten, straten, pleinen, parken en altijd weer ander weer.

Huibers: "Het boek begint met een kunstwerk van mij: een uniek uitzicht over de intocht van Sail. In dit uitvouwbare zwart wit panorama is het mij gelukt om vijf uur intocht van de Sail in één foto vast te leggen. Daarnaast heb ik tijdens talloze wandelingen door Amsterdam talloze indrukwekkende plekken gefotografeerd.

In mijn foto's zie je weinig mensen. Hierdoor komt, vind ik, de schoonheid van de stad in de verschillende seizoenen en weersomstandigheden het best tot zijn recht.

Amsterdamse gracht met woonboten door fotograaf Ewout Huibers
foto: © Ewout Huibers

Als bewoner van de stad en als fotograaf zoek ik onbewust de mooie rustige plekken en momenten op. Die zijn er nog genoeg. Ik leg de nadruk op de gebouwde omgeving met de fantastische architectuur en de natuur die hier soms veelzijdiger is dan in het Amsterdamse ommeland.

De teksten bij de foto's zijn gekozen omdat ze mij inspireren. Ik hoop dat ik met mijn boek een herkenbaar maar ook vernieuwend beeld laat zien aan de Amsterdam liefhebbers uit binnen- en buitenland."

fotoboek openliggend van Ewout Huibers, AXSTXRDXM
foto: © Ewout Huibers

Ewout Huibers is bijna twintig jaar zelfstandig fotograaf. Hij is gespecialiseerd in interieur- en architectuurfotografie en werkt door heel Nederland en in het buitenland voor verschillende opdrachtgevers.

AXSTXRDXM - Ewout Huibers
Pagina's: 288
Prijs: € 40,00
Uitgever: Ewout Fotografie

Bestel dit boek
Zeg het voort...
Nieuwsbrief
De nieuwste artikelen in je Mailbox?
checkbox
Bedankt! Je aanmelding is verstuurd en we voegen je gegevens toe aan onze lijst. Let op: zorg ervoor dat het door ons gebruikte e-mailadres (info@fotografie.nl) voor de nieuwsbrief straks niet naar je spambox gaat.
Oeps! Er is iets misgegaan bij het versturen, probeer het opnieuw of stuur een bericht naar info@fotografie.nl
Fotografie.nl wordt mede mogelijk gemaakt door: