Button om omhoog te scrollen naar bovenkant pagina
fotografie.nl logo

Adobe Photoshop, 2020 release Nederlandse editie

De snelste, gemakkelijkste en meest uitgebreide manier om Adobe Photoshop te leren! Leer digitale beelden corrigeren en verbeteren.

Classroom in a Book is een populaire serie van hands-on trainingsboeken voor software. Het biedt wat geen enkel ander boek of trainingsprogramma doet: een officiële training van Adobe, ontwikkeld met behulp van Adobe-productexperts.

Selecteer een object snel en precies op basis van zijn omtrek. Verwijder ongewenste objecten naadloos en repareer afbeeldingen met de omgevingsgevoelige gereedschappen. Bereid beeld voor druk of web voor. Coördineer designs met meerdere artboards en exporteer ze naar mobiele apparaten. Creëer geavanceerde typografie. Maak en bewerk video’s met overgangs- en bewegingseffecten. Automatiseer taken met handelingen. Sla een Photoshop-document op in Adobe Cloud Documents voor verdere bewerking op bijvoorbeeld een Apple iPad.

Classroom in a Book: Adobe Photoshop 2020, release Nederlandse editie, Andrew Faulkner Conrad Chavez, isbn 9789463561716

Adobe Photoshop Classroom in a Book (2020 release) bevat 15 lessen met talloze tips en technieken waarmee je Photoshop beter leert beheersen.

Je kunt het boek van voor tot achter doorwerken, of beginnen met de lessen die het meest aanspreken.

Bij de aanschaf van dit boek behoren ook de nodige extra's. Volg de instructies in de inleiding en het voorwerk om toegang te krijgen tot:

  • downloadbare lesbestanden, waarmee je projecten in dit boek kunt uitvoeren;
  • de webversie van dit boek, zodat het boek ook online te lezen is en de tekst volledig doorzoekbaar

Bij dit boek heb je Adobe Photoshop (2020-release), voor Windows of macOS nodig. (De software is niet bij dit boek inbegrepen.)

Opmerking: Classroom in a Book vervangt niet de documentatie, ondersteuning, updates of andere voordelen die het registreren van de Adobe Photoshop-software met zich meebrengen.

Classroom in a Book: Adobe Photoshop 2020, Nederlandse editie, 2020-release - Andrew Faulkner Conrad Chavez
Pagina’s: 416
Prijs: € 59,99
Uitgever: Van Duuren Media

Bestel dit boek
Zeg het voort...
Ontdek meer
Nieuwsbrief
De nieuwste artikelen in je Mailbox?
checkbox
Bedankt! Je aanmelding is verstuurd en we voegen je gegevens toe aan onze lijst. Let op: zorg ervoor dat het door ons gebruikte e-mailadres (info@fotografie.nl) voor de nieuwsbrief straks niet naar je spambox gaat.
Oeps! Er is iets misgegaan bij het versturen, probeer het opnieuw of stuur een bericht naar info@fotografie.nl
Fotografie.nl wordt mede mogelijk gemaakt door: