Door op "Alle cookies accepteren" te klikken, gaat u akkoord met het opslaan van cookies op uw apparaat om de sitenavigatie te verbeteren, het sitegebruik te analyseren en te helpen bij onze marketinginspanningen. Bekijk onze Privacy Policy voor meer informatie..
Button om omhoog te scrollen naar bovenkant pagina
fotografie.nl logo

Workshop macro- en veldfotografie

foto: © Ingrid Vekemans

Datum: 23 juni 2017 - opgelet: bij slecht weer wordt de workshop verplaatst naar
1 juli 2017
Tijd: van 10.00 uur tot 18.00 uur
Geschikt voor: beginners en gevorderden
Prijs: € 139,00 - dit is inclusief thee, koffie en water tijdens de ochtendsessie - lunch van soep en 2 broodjes met thee, koffie, water en jus - kopje thee of koffie halverwege de middag -  cursusboekje - toegang tot de tuinen
Lokatie: Hortus Nijmegen
Plaats: Nijmegen

Workshop macro- en veldfotografie 

Fotografeer je graag de kleine bewoners van deze aardbol of wil je die bloem net iets aparter of sfeervoller kunnen vastleggen? Wil je hulp op technisch vlak, maar ook ondersteuning in de praktijk van een ervaren natuurfotograaf? Schrijf je dan in voor Ingrid Vekemans' Macro- en veldfotografie workshop! 

Details over de workshop

De ochtend wordt gewijd aan technische en praktische aspecten van macro- en veldfotografie. Tijdens een informele bijeenkomst vertel ik over mijn manier van werken en kunnen jullie al jullie vragen hierover stellen. 

Na de lunch kan je in de prachtige tuinen van Hortus Nijmegen naar hartelust de opgedane kennis uittesten met onmiddellijke en individuele feedback. Voor wie een camera heeft met de optie ‘meervoudige belichting/meerdere opnames’ leg ik ook graag even kort uit hoe dit werkt. De focus van de workshop ligt hier echter niet op.

Na afloop van de workshop krijgen de deelnemers uitgebreid feedback op twee tijdens de workshop gemaakte foto's.

Voor wie is de workshop bedoeld? 

  • Mensen die hulp kunnen gebruiken bij het technische gebruik van de camera, camera-instellingen, composities, belichting en het vastleggen van ‘het moment’ of de gezochte sfeer
  • en/of geïnteresseerd zijn in macrofotografie en natuurfotografie.
  • Een macrolens is in principe niet nodig – ook een andere lens (b.v. 50mm of een oude analoog lensje) met tussenringen of voorzetlens, of zelfs een telelens zonder tussenringen, kan mooie resultaten opleveren, net als een compactcamera met macro-mogelijkheid

Voorkennis is voor deze workshop niet vereist, al is het wel meegenomen. Tijdens de praktische begeleiding pas ik me aan aan beginners en gevorderden.

Praktische info

  • BELANGRIJK! De deelnemers houden beide data vrij - indien het weer slecht is op dag 1, zal de workshop verschoven worden naar de slecht-weer-datum.
  • Zoals steeds wanneer je in de natuur gaat fotograferen, moet je rekening houden met de mogelijkheid van de aanwezigheid van teken. Meer informatie over teken en hoe je te beschermen, vind je bij tekenradar.nl.
  • In deze workshop is geen annulatie- of andere verzekering inbegrepen.

Meer informatie op ingridvekemans.com of via mail naar info@ingridvekemans.com.

Bestel dit boek
Zeg het voort...
Ontdek meer
Nieuwsbrief
De nieuwste artikelen in je Mailbox?
Nu na aanmelding 10% korting op je bestelling in de Fotokadoshop !
Naam
e-mail
checkbox

Bedankt! Je aanmelding is verstuurd en we voegen je gegevens toe aan onze lijst. Let op: zorg ervoor dat het door ons gebruikte e-mailadres (info@fotografie.nl) voor de nieuwsbrief straks niet naar je spambox gaat. Als dank voor je aanmelding krijg je met de kortingscode 7EB53SKCM3P4 eenmalig 10% korting op een bestelling in de Fotokadoshop. Bewaar deze code goed, we sturen geen e-mail ter bevestiging.

Oeps! Er is iets misgegaan bij het versturen, probeer het opnieuw of stuur een bericht naar info@fotografie.nl

gewaardeerde partners: